SmallRig 4003 "Black Mamba" Cage For Canon EOS R7
SmallRig 4003 "Black Mamba" Cage For Canon EOS R7
119,99

SmallRig 4003 "Black Mamba" Cage For Canon EOS R7

119,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 40,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SmallRig 4003 "Black Mamba" Cage For Canon EOS R7

Bevestig en bescherm je Canon EOS R7 camera met de lichtgewicht aluminium "Black Mamba" camerakooi van SmallRig. Deze vormvaste kooi heeft een slanke, ruwzwarte afwerking met details in koolstofvezelstijl, biedt toegang tot de bedieningselementen, de batterij en de SD-kaartsleuf van de camera, en beschikt over diverse bevestigingsmogelijkheden.

De camera wordt op de kooi bevestigd met een enkele 1/4"-20 schroef, en er zijn antikronkelpennen en rubberen bekleding op de basis om te voorkomen dat de camera verdraait of bekrast wordt. Naast meerdere 1/4"-20 en 3/8"-16 schroefdraad voor accessoires heeft de kooi ARRI-stijl bevestigingsgaten om te voorkomen dat accessoires verdraaien wanneer ze op de kooi worden gemonteerd.

De kooi heeft een geïntegreerde Arca-bevestiging op de basis, zodat je hem kunt monteren op standaard Arca-koppen en -voeten. Er is een schoenbevestiging bovenop, en geïntegreerde riemgleuven maken het mogelijk een apart verkrijgbare nek- of polsband toe te voegen. Aan de onderkant van de kooi zit een schroevendraaier voor het vastzetten van de cameraschroef.

Specificaties
Merk SmallRig
Type Rig Cage, Handvat
Geschikt voor merk Canon
Breedte 154.6 mm
Diepte 78 mm
Hoogte 107.7 mm
Gewicht 164 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SmallRig 4003 "Black Mamba" Cage For Canon EOS R7 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice