SmallRig 3566 Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K
SmallRig 3566 Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K
69,99

SmallRig 3566 Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K

69,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SmallRig 3566 Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K

Leg vloeiende bewegende beelden vast met je kleine actiecamera of smartphone met deze Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K van SmallRig. Met deze dubbele zuignap kun je een actiecamera of smartphone veilig bevestigen op een auto, boot, snowboard, elk type raam, en in het algemeen elk plat, niet-poreus oppervlak, om scènes in beweging vast te leggen. De houder kan tot 500 gram dragen bij bewegingen tot 80 km/h, en tot 3 kg bij stilstand.

De mount heeft twee sterke zuignappen met een magic arm bovenop die op een NAVO-rail wordt bevestigd, en hij kan in alle richtingen worden versteld. De cups kunnen in een hoek van 20° van elkaar worden gezet, zodat ze een licht gebogen oppervlak kunnen vasthouden. De camera wordt aan het andere uiteinde van de magic arm bevestigd met de 1/4"-20 montageschroef. Er worden twee stofhoezen meegeleverd om je zuignappen te beschermen tegen stof en vuil, zodat je een schone, stevige grip hebt. Een GoPro-stijl actiecamerahouder is ook inbegrepen.

Specificaties
Merk SmallRig
Soort Mount
Type mount Zuignap mounts
Lengte 85 mm
Breedte 218.8 mm
Hoogte 185 mm
Gewicht 288 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SmallRig 3566 Dubbele Zuignap Camera Mount SC-2K of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice