Sirui UltraLight T-025SK + B-00K balhoofd
Sirui UltraLight T-025SK + B-00K balhoofd
178,00

Sirui UltraLight T-025SK + B-00K balhoofd

178,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 59,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui UltraLight T-025SK + B-00K balhoofd

Het Sirui UltraLight T-025SK carbon statief biedt, ondanks zijn compacte formaat en lage gewicht, uitstekende stabiliteit en een maximaal draagvermogen van 5 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief een Sirui B-00K balhoofd. De T-025SK heeft een maximale hoogte van 130cm en is inklapbaar slechts 31cm hoog, ideaal dus om mee te nemen op reis.

Veelzijdig statief

De Sirui UltraLight T-025SK heeft een Arca-Swiss compatibele snelkoppelingsplaat met een omkeerbaar 1/4" naar 3/8" schroefdraad. De poten zijn in 5 secties uitklapbaar en vergrendel je met de handige twist locks. Elke poot is afzonderlijk verstelbaar, zodat je deze ook op oneffen terrein goed stabiel kunt plaatsen. Met een minimale hoogte van 10.5cm is de Sirui ideaal voor astro- en architectuurfotografie.

Betrouwbaar design

Het statief gebruik je ook zonder problemen in de kou door de geïsoleerde laag op de poten. De rubberen voeten zorgen voor een goede grip op minder ideaal terrein. Daarnaast beschikt de T-025SK over een karabijnhaak om een contragewicht aan te hangen, waarmee je statief ook bij veel wind stabiel blijft.

Handig balhoofd

Het B-00K balhoofd maakt de T-025SK nog veelzijdiger. Je maakt gemakkelijk en soepel prachtige panoramafoto's met de 360° panningfunctie en past de frictie van het balhoofd eenvoudig aan met een verstelknop. Je zet de B-00K vast in de gewenste positie met een vergrendelingshendel. Door het middenkolom te verwijderen en het balhoofd direct op de spin te bevestigen is laag bij de grond fotograferen ook geen probleem. Ideaal voor macro-fotografie.

Specificaties
Merk Sirui
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 10.5
Maximale hoogte (cm) 130
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 95
Ingevouwen lengte (cm) 31
Eigen gewicht statief (kg) 1
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties poten Opklapbare poten
Statiefopties algemeen Uitneembare middenzuil
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui UltraLight T-025SK + B-00K balhoofd of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice