Sirui Traveller VC
Sirui Traveller VC
189,00

Sirui Traveller VC

189,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 63,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Levenslange garantie

Profiteer van levenslange garantie op statieven en monopods van Sirui!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Traveller VC

Het Sirui Traveller VC statief is een carbon videostatief met een gewicht van 1,87 kg en een maximaal draagvermogen van 3 kg. Een van de poten van het statief kan worden losgeschroefd. Zo creëer je in een paar seconden een monopod. Het ideale videostatief voor op reis.

VA-5 Video balhoofd

Dit statief komt samen met de compacte VA-5 Video Head. Deze kop maakt gebruik van een vloeiend systeem om soepele pannen en kantelingen te produceren voor DSLR's en compacte videocamera's met een gewicht tot 3 kg. Het beschikt over onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen en maakt gebruik van een intern veerondersteund contragewichtmechanisme voor soepelere kantelbewegingen met zwaardere camera's.

TY-70A Quick Release

Een TY-70A snelkoppelingsplaat wordt meegeleverd om jouw camera te helpen balanceren door het vooruit/achteruit verstellen van de camera op het hoofd. Een dubbel veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt dat de plaat en uw camera van de kop vallen wanneer het primaire vergrendelingsmechanisme wordt losgemaakt. Om de plaat los te maken, druk je simpelweg op de secundaire ontgrendelingsknop.

Waterpas

Om je te helpen bij het horizontaal uitlijnen van jouw opnamen, heeft de kop twee waterpassen: één op de basis van de kop om het statief uit te lijnen en één op de bovenkant van de kop om de camera uit te lijnen. Er wordt één handvat meegeleverd.

Specificaties
Merk Sirui
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 53.5
Maximale hoogte (cm) 167.5
Ingevouwen lengte (cm) 55.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.87
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Afneembare monopod
Statiefopties algemeen Gradenschaal, Omkeerbare middenzuil, Uitneembare middenzuil, Voor video, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop 2-weg kop
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.6
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 3/8"
Model snelkoppelingsplaat TY-70A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Traveller VC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice