Sirui Softbox RGX105 105 cm
Sirui Softbox RGX105 105 cm
189,00

Sirui Softbox RGX105 105 cm

189,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 63,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Softbox RGX105 105 cm

Deze RGX105 softbox van Sirui helpt je bij het verspreiden van het licht. Precies zoals je wilt. Je klapt ‘m makkelijk in en uit, dankzij de speciale metalen constructie. Eenmaal uitgeklapt behoudt de RGX105 softbox heel goed z’n vorm. En ingeklapt is de softbox compact om mee te nemen. Dat doe je trouwens in de meegeleverde tas. Mooi overzichtelijk, samen met alle meegeleverde accessoires. De Bowens-aansluiting is geschikt voor vele lichtbronnen. Bijvoorbeeld van Sirui, StudioKing en Linkstar.Belangrijke kenmerken Sirui RGX105

Kwaliteit & afwerking: de gekozen materialen zorgen voor duurzaamheid. Jarenlang werk je zorgeloos met de softbox op elke locatie.

Compleet met accessoires: je ontvangt bij de softbox een binnen- en buiten-diffuusdoek. Ook wordt een honingraat meegeleverd.

Ideaal op locatie: doordat je de RGX105 softbox binnen enkele seconden uitklapt, neem je die makkelijk mee naar elke klus. Daar blijft ‘ie z’n vorm perfect behouden.

Gebruik Sirui RGX105

Je gebruikt de softbox om licht zachter te maken. Met de softbox richt je het licht zoals jij wil. Om het licht nog meer te bundelen gebruik je de honingraat. Speciale diffuus-materialen zorgen ervoor dat licht over de gehele oppervlakte van de softbox egaal is. Zonder hotspots dus. De diameter van de softbox is 101 cm. Daarbij is de diepte 43,5 cm. De adapterring is verwisselbaar en heeft een diameter van 129mm.

Kenmerken

  • SIRUI RGX105 softbox
  • Voorste diffuser
  • Binnenste diffuser
  • Honingraat
  • Draagtas
Specificaties
Merk Sirui
Soort studio accessoire Softbox
Geschikt voor merk Sirui
Lengte 150
Breedte 150
Hoogte 65
Softbox Vorm Rond
Grid meegeleverd Ja
Grid mogelijk Ja
Flits Vatting Bowens
Paraplu diameter (cm) 105
Type paraplu Lichtdoorlatend
Kleur interieur Zilver
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Softbox RGX105 105 cm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice