Sirui Reporter RX-3213 + PH-10
Sirui Reporter RX-3213 + PH-10
699,00

Sirui Reporter RX-3213 + PH-10

699,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 233,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Levenslange garantie

Profiteer van levenslange garantie op statieven en monopods van Sirui!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Reporter RX-3213 + PH-10

Perfect voor veldwerk

De Sirui RX-3213 is een perfect 3-delig carbonvezel-statief, dat zowel geschikt is voor fotografie als voor professionele video-opnames. Het is een heavy-duty statiefmodel en blinkt vooral uit in voor veldproductie, gezien het geringe gewicht. De RX-3213 heeft een maximale hoogte van 178 cm, het maximale draagvermogen is 22 kg en het weegt slechts 1,6 kg.

Dit is een statief dat u op locatie wilt nemen terwijl u werkt met zware grootformaatcamera's, of op expedities met natuurfotografen terwijl u zware telelenzen monteert aan beugelhoofden. Met intrekbare roestvrijstalen spikes in de rubberen voetjes is de RX-3213 geschikt voor verschillende soorten terrein.

Het statief heeft automatische been-hoekvergrendelingsmechanismen; deze kunnen de poten snel onafhankelijk van elkaar in twee verschillende hoeken plaatsen, voor het creëren van een vlakke camerabeugel op een oneffen ondergrond. Het koolstofvezel-statief beschikt ook over een groot bereik aan hoogten: vanaf een maximum van 178 cm bereikt de ondersteuning een minimale hoogte van slechts 8 cm.

Voor professionals

Onder alle omstandigheden moet een reporter kunnen werken. Koud, warm, nat of droog, van het statief kun je op aan. De camera stevig gesteund, niet snel 'onder de voet' te lopen en toch zo licht mogelijk. Sirui Reporter blinken uit in het verbinden van deze tegenstrijdigheden. Het zijn de zware jongens van de statieffamilies, maar boeten niks in aan lichtheid en gebruiksgemak. Een professional wil immers blind met zijn statief aan de slag kunnen, moeiteloos een twistlock bedienen en daarna eveneens blindelings op het standbeen kunnen vertrouwen. De Sirui twistlocks zijn daarvoor ontwikkeld. Uitdrukkelijk met het doel om met een zo kort mogelijk slag een zo groot mogelijk moment te bereiken. Waardoor het uit- en inschuiven van het statief verrassend snel en soepel uitgevoerd wordt. En vast is gewoon vast. Echt vast.

De fotoreporter

Zo doordacht is de Reporter ontworpen, dat de blokkeerring van de middenzuil als overmaatse vleugelmoer is uitgevoerd, zodat fotografen ook in arctische omstandigheden en met handschoenen aan hun statief onder controle hebben. Vanaf de stevige spikes tot aan de cameraplaat straalt de Reporter robuustheid uit. En zo voelt het ook aan. Het is een duurzaam gereedschap dat in alle omstandigheden werkzaam is. En dat na een barre tocht uiteen genomen kan worden voor een reiniging, om daarna even gemakkelijk weer geassembleerd te worden. Ook de scharnieren van de Reporter zijn instelbaar, want zeker op een hellende ondergrond kan een stroeve scharnierwerking het verschil uitmaken. De meegeleverde inbussleutel bevindt zich in het accessoirevakje van de meegeleverde tas. Heel compleet.


Je ontvangt op alle Sirui statieven levenslange garantie!

Sirui Gimbal Head PH-10

De PH-10 Carbon Fiber Gimbal Head van Sirui is een geweldige oplossing voor het fotograferen van bewegende onderwerpen met een lange telelens. Balhoofden en 3-wegkoppen kunnen onhandig zijn in snel bewegende situaties, maar de gimbalkop maakt een camera en zware lens schijnbaar gewichtloos en biedt soepele en nauwkeurige tracking voor snel bewegende onderwerpen, zoals bij het fotograferen van sport of wildlife.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit

De 8x meerlaagse constructie van koolstofvezel en aluminiumlegering op de L-beugel geeft de PH-10 een draagvermogen van 15 kg bij een gewicht van slechts 1 kg. Koolstofvezel vermindert ook trillingen en biedt een betere tolerantie voor temperatuurveranderingen. De meegeleverde Arca-type snelkoppeling heeft een anti-twist lip om ongewenste beweging te voorkomen en bevat een 1/4"-20 en 3/8"-16 cameraschroef.

Instelbaar voor ultiem bewegingsgemak

De hoogte van het camerabed is instelbaar, en de precisie-schalen helpen bij het nauwkeurig uitbalanceren van een camera en lenzen. Als de set goed is uitgebalanceerd, kan hij snel en gemakkelijk in elke richting worden bewogen met minimale inspanning om het onderwerp te volgen.

Kenmerken

  • Constructie van koolstofvezel voor minder trillingen
  • Arca-compatibel snelkoppelingssysteem met gekalibreerd snelkoppelingsplatform
  • Inclusief snelkoppelingsplaat met anti-verdraaiingslip
  • Horizontaal bereik van 360°, en kanteling van +150° tot -60°
Specificaties
Merk Sirui
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 11.5
Maximale hoogte (cm) 178
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 140
Ingevouwen lengte (cm) 61
Eigen gewicht statief (kg) 1.8
Maximaal draagvermogen (kg) 22
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Opklapbare poten
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Statieftas inbegrepen, Uitneembare middenzuil, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Gimbalhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.94
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Reporter RX-3213 + PH-10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice