Sirui Monopod P-424FS + VA-5 Head
Sirui Monopod P-424FS + VA-5 Head
369,00

Sirui Monopod P-424FS + VA-5 Head

369,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 123,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Monopod P-424FS + VA-5 Head

De Sirui P-424FS 5-Section Carbon Fiber Monopod is een veelzijdige koolstofvezel monopod ontworpen voor fotografen en videografen die een stevig en betrouwbaar ondersteuningssysteem nodig hebben voor hun apparatuur. Met een draagvermogen van 12 kg en een maximale hoogte van 160 cm kan deze monopod een breed scala aan camera's en lenzen aan.Ontwerp en kenmerken

De ergonomische flip-lock gewrichten maken het mogelijk de monopod snel en gemakkelijk uit te schuiven en in te klappen. De kopplaat heeft een snelsluitkraag voor het gemakkelijk verwijderen en opbergen van een gemonteerde camera of statiefkop, en bevat een omkeerbare 1/4"-20 naar 3/8"-16 bevestigingsbout. De basis van de monopod heeft een statiefvoet voor extra stabiliteit en is voorzien van een vergrendelbaar kogelgewricht met een kantelbereik tot 36° en voeten met rubberen punten voor extra tractie. De montageplaat kan direct aan de statiefvoet worden bevestigd om een ministatief te vormen voor macrofotografie of tafelgebruik.

Extra functies

De monopod heeft een vloeiend systeem voor soepel pannen en kantelen, met een veerondersteund contragewicht voor extra stabiliteit. De onafhankelijke panvergrendelingshendel en de dubbele waterpas maken het gemakkelijk om nauwkeurige en horizontale opnamen te maken. De verstelbare arm met gewatteerde handgreep biedt een comfortabele en veilige grip.

Modulaire hoofdbevestigingsplaat met snelsluiting

De vergrendelende snelsluitingskraag en de omkeerbare 1/4"-20 tot 3/8"-16 kopmontagestukken op de modulaire snelkoppelingsplaat maken het mogelijk een camera of statiefkop gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. De twee luchtbelniveaus zorgen voor een vlakke opname. Deze plaat kan op de statiefvoet worden gemonteerd om een tafelstatief te vormen.

Kantelbare, inklapbare statiefvoet

De inklapbare statiefvoet van de Sirui P-424FS Monopod zorgt voor extra stabiliteit en heeft een vergrendelende snelkoppelingskraag. De vergrendelbare balhoofdontvanger kan tot 36° kantelen voor eenvoudig nivelleren, en de drie rubberen voetjes zorgen voor een stevige grip op elk oppervlak. Een verwijderbare rubberen monopod voet met intrekbare spike is ook inbegrepen.

Sirui VA-5 Videohoofd

Deze kop maakt gebruik van een vloeiend systeem om soepele pannen en kantelingen te produceren voor DSLR's en compacte videocamera's met een gewicht tot 3 kg. Het beschikt over onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen en maakt gebruik van een intern veerondersteund contragewichtmechanisme voor soepelere kantelbewegingen met zwaardere camera's.

TY-70A Quick Release

Een TY-70A snelkoppelingsplaat wordt meegeleverd om jouw camera te helpen balanceren door het vooruit/achteruit verstellen van de camera op het hoofd. Een dubbel veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt dat de plaat en uw camera van de kop vallen wanneer het primaire vergrendelingsmechanisme wordt losgemaakt. Om de plaat los te maken, druk je simpelweg op de secundaire ontgrendelingsknop.

Waterpas

Om je te helpen bij het horizontaal uitlijnen van jouw opnamen, heeft de kop twee waterpassen: één op de basis van de kop om het statief uit te lijnen en één op de bovenkant van de kop om de camera uit te lijnen. Er wordt één handvat meegeleverd.

Specificaties
Merk Sirui
Ingevouwen lengte (cm) 73.3
Verstelmechanisme Clips
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Maximale hoogte (cm) 168.4
Minimale hoogte (cm) 73.3
Statief materiaal Carbon
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.600
Type statief Monopod
Aantal pootsecties 4
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld, Waterpas kop
Statiefopties poten Voetje(s) voor monopod
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Eigen gewicht statief (kg) 1.2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Monopod P-424FS + VA-5 Head of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice