SiOnyx Picatinny Rail Montage
SiOnyx Picatinny Rail Montage
93,17

SiOnyx Picatinny Rail Montage

93,17

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 31,06 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SiOnyx Picatinny Rail Montage

De Picatinny Rail Montage van SiOnyx is de accessoire die u nodig hebt om een SiOnyx Aurora nachtkijker op uw wapen te bevestigen. De montage is compatibel met wapens die voorzien zijn van een Picatinny of Weaver-rail.

Deze SiOnyx Picatinny-montage is in ieder geval geschikt voor de SiOnyx Aurora Black, Aurora en de Aurora Pro. Hiermee kunt u de Aurora bijvoorbeeld gebruiken als voorzetkijker voor een optische richtkijker of red dot van bijvoorbeeld Vortex of Swarovski. De afmetingen van de montage bedragen 65 x 30 x 16,5mm.

Bevestiging op uw wapen
Voordat u deze montage gebruikt moet u eerst nagaan of het geschikt is voor uw wapen. Uw wapen moet bijvoorbeeld een Weaver of Picatinny-rail hebben die lang genoeg is om zowel een red dot/richtkijker als de SiOnyx nachtkijker te kunnen vastmaken. U maakt de SiOnyx-camera's namelijk niet vast aan uw richtkijker/red dot. U zet de nachtkijkers met behulp van deze montage op een andere positie op de rail. Dit is dus anders dan met een warmtebeeld-voorzet (zie optionele accessoires) die u echt vastmaakt aan uw richtkijker.

Toepassing SiOnyx Picatinny Rail Montage

Deze montage is geschikt voor iedere gebruiker die nachtzicht aan zijn richtkijker wil toevoegen. Middels deze montage maakt u van de SiOnyx Aurora-serie een voorzetkijker. U kunt de montage gebruiken voor bijvoorbeeld jacht, schietsport, airsoft en voor gebruikers binnen defensie en politie.

Specificaties
Merk SiOnyx
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SiOnyx Picatinny Rail Montage of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice