Sennheiser Profile Streaming Set
Sennheiser Profile Streaming Set
199,00

Sennheiser Profile Streaming Set

199,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser Profile Streaming Set

De Profile USB Microphone Streaming Set van Sennheiser, met volledig uitgeruste bediening aan boord en een robuuste metalen behuizing, zal je podcasting-, game-, streaming-, conferentie- en thuisopname-ervaring verbeteren. Deze alles-in-één collectie bundelt de veelzijdige Profile USB condensatormicrofoon met een flexibele 3-punts zelfvergrendelende microfoonarm en een USB-C kabel, zodat je meteen kunt beginnen met het maken van geweldige content.De Profile USB microfoon heeft een heleboel handige bedieningsknoppen, waaronder een mute-knop, gain-knop, mix-knop voor het balanceren van microfoon- en apparaatniveaus, en een 3,5mm hoofdtelefoonuitgang met een speciale niveauregeling en LED ringlampjes om aan te geven wanneer de mute-knop is ingeschakeld of wanneer je audio clipt. De microfoon heeft ook een cardioïde opnamepatroon om je stem te isoleren van ongewenste omgevingsgeluiden aan de zijkanten en achterkant, en een kantelfunctie met een zelfvergrendelend scharnier voor een optimale positionering. De meegeleverde microfoonarm in broadcast-stijl heeft handige kabelgeleiders voor het beheren van je USB-C snoer en om er netjes uit te zien tijdens je streams.

Sennheiser microfoonarm voor Profile Streaming Set

Deze microfoonarm van Sennheiser is een flexibel hulpmiddel dat is ontworpen voor gebruik met de Profile USB-microfoon, maar compatibel is met veel broadcast-microfoons. Deze microfoonarm heeft een stevige C-klem voor een betrouwbare bevestiging aan bureaus en aanverwante oppervlakken en is ideaal voor een reeks toepassingen, waaronder podcasting, streaming, gaming, het maken van content en muziekproductie.

De microfoonarm heeft drie instelpunten met een zelfvergrendelend mechanisme voor een zeer veelzijdige positionering. Handige kabelgeleiders maken het eenvoudiger om je USB-C kabel rond de arm te leiden en te organiseren, voor een nette en opgeruimde presentatie van je streams.

Specificaties
Merk Sennheiser
Type microfoon Studio microfoon
Type audio accessoire Boompole
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Cardioid
Frequentiebereik 20 Hz - 20 kHz
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, USB-C
Hoogte 515 mm
Breedte 189 mm
Diepte 111 mm
Gewicht 1628 gram
Aantal audio uitgangen 2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser Profile Streaming Set of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice