Sennheiser MZH 440 Windscherm
Sennheiser MZH 440 Windscherm
59,00

Sennheiser MZH 440 Windscherm

59,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser MZH 440 Windscherm

Sennheiser MZH 440 Windscherm

Wanneer je in winderige omstandigheden filmt, wil je geen windgeruis op je opnamen horen. De Sennheiser MZH 440 Windscherm is speciaal ontworpen voor de MKE-440 Shotgun microfoon. De windkap is gemaakt van foam en kunstbont, die optimaal windruis en andere ongewenste geluiden vermindert.


Kenmerken

  • Gemaakt voor Sennheiser MKE-440 Shotgun microfoon
  • Materiaal: Foam en nepbont
Specificaties
Merk Sennheiser
Type audio accessoire Windjammer/Deadcat
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser MZH 440 Windscherm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.