Sennheiser HD 300 PRO
Sennheiser HD 300 PRO

Normale prijs: 199,00

Special Price 174,00

Sennheiser HD 300 PRO

Normale prijs: 199,00

Special Price 174,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 58,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser HD 300 PRO

Sennheiser HD 300 PRO

Lokaliseert letterlijk alles. Reproduceert elk detail. Blijft subtiel, zowel als het over fijne subtiliteiten als over maximale geluidsdrukniveaus gaat: het nieuw ontwikkelde akoestische systeem in de HD 300 PRO waarborgt een neutrale en gevoelige klankreproductie. Het hoge niveau van draagcomfort en de efficiënte demping van omgevingslawaai zorgen ervoor dat niets je concentratie kan verstoren.

De nieuw ontwikkelde HD 300 PRO levert een neutraal werkgeluid met hoge resolutie. Zijn indrukwekkende detaildiepte dringt door, ook in de lawaaierigste omgevingen. Ongeacht of je muziek bewerkt, speelt of componeert en of je nu achter een drumstel zit of achter de mengtafel, in een live setting of in de studie, altijd garandeert de HD 300 PRO je de details die je nodig hebt om goede beslissingen te nemen.

De waarheid meten

De HD 300 PRO werkt met net dezelfde precisie die ook jij voor je productie aan de dag legt. Om dit mogelijk te maken hebben we zijn akoestische eigenschappen voorbij de grenzen van de natuurkunde gedreven en opnieuw berekend. Om te beginnen is er zijn lineaire frequentierespons. Hij interpreteert niet maar garandeert eerder neutrale transparantie, de basis voor goede beslissingen. Zijn geluidspatroon blijft subtiel en precies bij elke toepassing, over het hele spectrum.

Ten tweede hebben we vervorming, heen en weer gaande bewegingen en deeltrillingen van het diafragma tot een minimum beperkt. Samen met de hoogsensitieve transductoren garandeert deze bouw een krachtige, onvervormde reproductie, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus. En dan hebben we het nog niet gehad over de herberekening van de luchtvolumes vóór het oor. De HD 300 PRO verleent de klank een opmerkelijk natuurgetrouwe driedimensionale kwaliteit.

Alleen de klank krijgt hier gewicht.

Qua ontwerp vormt de HD 300 PRO een intelligente combinatie van draagcomfort en demping van omgevingslawaai. Zijn ooromsluitende, visco-elastische oorkussens zijn ook na verschillende uren amper te voelen. En ze bieden een betrouwbare bescherming tegen zelfs het hardste omgevingslawaai. We hebben de akoestische eenheid in het ontwerp daarom een betere isolatie meegegeven dan bij een monitoringkoptelefoon ooit het geval was. Ook na urenlange sessies bespeur je nog geen gewicht en heb je alleen maar oor voor de klank.

Functies

  • De hoogste resolutie, dankzij nauwkeurige en lineaire geluidsreproductie
  • Comfortabel ontworpen polstering voor ononderbroken gebruik tijdens lange sessies
  • Superieure demping van omgevingsgeluiden in lawaaierige omstandigheden dankzij de gesloten passieve bouw van de oordoppen
  • Je perfecte metgezel voor het dagelijkse werk, dankzij de duurzame materialen en verwisselbare kabels met Sennheisers welbekende systeemconnector

Wat zit erbij?

  • 1 HD 300 PRO hoofdtelefoon
  • 1 kabel (1,5 m met 3,5 mm-jack)
  • 1 1/4“-adapterjack
  • 1 snelstartgids
Specificaties
Merk Sennheiser
Type audio accessoire Hoofdtelefoon
Microfoon opname Stereo
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 6.3mm plug
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser HD 300 PRO of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice