Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid)
Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid)
699,00

Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid)

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid)

Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid) – Voor het perfecte filmgeluid

Wanneer je als cameraman verzekerd wilt zijn van perfect geluid, maak dan gebruik van de Sennheiser AVX- 835 digitale draadloze microfoon. Deze snelle microfoon is direct aan te sluiten met de compacte ontvanger: plug hem in de XLR audio ingang van je camera of opname apparaat. Binnen enkele seconden ben je klaar om te filmen.

Slimme microfoon

Deze zender met stevige metalen behuizing is ideaal voor als je op pad bent en goed geluid wilt hebben, maar ook binnenshuis ben je van goed geluid verzekerd. De microfoon is cardioid, oftewel ongevoelig voor geluid van achteren. Verder configureert hij zichzelf en zoekt hij automatisch naar de juiste frequentie. Het apparaat zet zichzelf aan op het moment dat je camera opstart en sluit ook automatisch af wanneer je de camera uitzet, om zo batterij te besparen.Ook voor DSLR

De microfoon is ook te gebruiken wanneer je wilt filmen met je DSLRcamera, in het pakket is zelf een XLR-naar-mini-jack kabel inbegrepen, waardoor je hem ook op je spiegelreflexcamera makkelijk aansluit. De ontvanger is vrij compact en roteert om de XLR verbinding om botsing met andere apparaten te voorkomen. Een belangrijk audiovoordeel is dat de AVX zich aanpast aan de gevoeligheid van de input in je camera, zonder dat het audioniveau van de microfoon aangepast wordt. Kortom, wanneer je deze microfoon hebt aangesloten, zijn alle zorgen om het geluid voorbij.


Kenmerken:
  • Microfoon met MMD835-1 microfoonkop
  • Aansluitbare ontvanger
  • HD Video Sound
  • Maakt gebruik van de 1,9GHZ frequentie, vergunningsvrij
  • XLR- naar mini-jackkabel voor DSLR
  • Automatische versterkingsregeling
  • Li-Lon 3,7 V DC batterij
  • Hot shoe bevestiging en USB oplader
  • Microfoonklem, tasje en energie pack
Specificaties
Merk Sennheiser
Microfoon opname Stereo
Type microfoon Hand
Draadloos Ja
Hoogte 75 mm
Breedte 325 mm
Diepte 170 mm
Gewicht 1100 gram
Stroomvoorziening Accu
Model Accu BA 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser AVX-835 draadloze microfoon (cardioid) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.