Sennheiser AMBEO VR Microfoon
Sennheiser AMBEO VR Microfoon
1.549,00

Sennheiser AMBEO VR Microfoon

1.549,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 516,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 51,38 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser AMBEO VR Microfoon

Sennheiser AMBEO VR Microfoon

De gemakkelijk te gebruiken AMBEO® VR Mic is speciaal ontwikkeld voor 360° ruimtelijke audio-opnames. Het is een ambisonic microfoon, uitgerust met vier gelijke KE 14-capsules in tetrahedrale opstelling. Dit speciale ontwerp zorgt ervoor dat omringend geluid vanaf één centraal punt kan worden vastgelegd. Dit resulteert in een volledig sferisch ambisonic geluid voor bij VR video/sferische 360 content.

De AMBEO VR Mic is bedoeld om samen te werken met eersteklas gespecialiseerde software en hardware. Zo vindt de AMBEO VR Mic bijvoorbeeld perfecte partners in veldrecorders zoals de Zoom F8, digitale werkstations zoals Avid Pro Tools HD of Cockos Reaper en binaurale decoders zoals die van Noise Makers. Output is mogelijk via HMD, VR Game Engine of 360° sociale media platforms.

Door middel van het VR Creators Program zorgde Sennheiser ervoor dat de professionals van de industrie, meteen vanaf het begin betrokken raakten bij de realisatie van de AMBEO® VR Mic. Zo ontwikkelden we een uitgebreid productenpakket waaronder vele doordachte accessoires die zorgen voor een soepele workflow ¬ niet in het minst de AB encoder software die werkt als een plug-in, naadloos geïntegreerd kan worden in uw post-productie proces.

Ambisonics - Technologie waarmee je de toekomst van audio vormgeeft

Ambisonics is een multi-kanaals techniek waarmee je geluid uit alle richtingen sferisch kunt vastleggen vanaf één ruimtelijk punt. Om deze weergave af te kunnen spelen wordt de audio binauraal gerenderd, zodat het mogelijk wordt de oriëntatie van het perspectief virtueel in alle richtingen te roteren, horizontaal en verticaal. Ambisonics wordt ondersteund door de belangrijkste tools voor postproductie en playback die er momenteel in de markt zijn. Daarom is ambisonics de juiste tool voor Virtual Reality en alle andere toepassingen die gebruik maken van 3D-audio. Het is een tool om nieuwe werelden van geluid mee te creëren.

AMBEO A-B formaat converter plug-in

De capsules van de Sennheiser AMBEO VR Mic leveren een A-formaat, een raw 4-kanaals output die moet worden geconverteerd naar een nieuwe set van 4 kanalen, het Ambionics B-formaat. Dit wordt gedaan met de speciaal hiervoor ontworpen Sennheiser A-B formaat-converter plug-in, welke kan worden gedownload voor VST, AU en AAX-formaten voor jouw favoriete digitale audio-werkstation op pc of Mac. B-formaat is een W, X, Y, Z weergave van het geluidsveld rondom de microfoon. W is daarbij de som van alle microfoons, terwijl X, Y en Z drie virtueel bi-directionele microfoonpatronen zijn die voor/achter, links/rechts en boven/onder weergeven. Zo kan iedere microfoonrichting worden nageluisterd tijdens het afspelen van Ambisonics B.

Wees gerust, vertrouw op Sennheiser kwaliteit

Met een geschiedenis van 70 jaar als een betrouwbare en innovatieve onderneming, die superieure professionele microfoons met hoogwaardige capsules ontwikkelt, hebt u recht om veel van het Sennheiser merk te verwachten: betrouwbare, robuuste Duits-gebouwde producten. Wees gerust: Wij leveren - en bieden ook een uitstekende klantenservice en een 2-jaar garantie bij elk product.

Specificaties
Merk Sennheiser
Microfoon opname 360 audio(VR)
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR 3 Pin
Hoogte 215
Breedte 49
Diepte 25
Gewicht 400 gram
Stroomvoorziening Batterij, Phantoom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser AMBEO VR Microfoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice