Sekonic L-308X Flashmate
Sekonic L-308X Flashmate
229,00

Sekonic L-308X Flashmate

229,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sekonic L-308X Flashmate

Sekonic Flashmate L-308X - Perfecte lichtmeter

De Flashmate L-308X is een veelzijdige lichtmeter voor foto en video van lichtmeterspecialist Sekonic. De L-308X is de gecombineerde opvolger van de succesvolle L-308S en L-308DC maar bovenal het resultaat van Sekonic's decennia lange ervaring met lichtmeters.

Foto, video en flits

Wil je perfecte resultaten bij het maken van foto- en filmopnamen, bekijk dan deze geavanceerde lichtmeter. De Flashmate is een veelzijdig instrument dat je niet alleen kunt gebruiken voor het optimaliseren van de belichting bij foto en film, maar vooral ook bij flitsfotografie. Sla het maken van proefopnames gewoon over en gebruik het superieure meetresultaat van de L-308X.

Extreem veelzijdig

Met de L-308X koop je eigenlijk drie meters in een enkele behuizing; een lichtmeter voor fotografie, film en flits. Je kunt steeds drie modi gebruiken, gereflecteerd licht, opvallend licht (met meetbolletje voor de sensor) en opvallend maar contrastrijk licht (met de optionele Lumidisc). Er zijn vier meetmethodes: PHOTO Mode voor fotografie, HD-CINE Mode voor filmen met een fotocamera, CINE Mode als je een 'echte' videocamera gebruikt, en FLASH Mode voor het meten van flitslicht.

In je broekzak

De meter is zo compact dat hij in je broekzak past en ondanks de vele mogelijkheden is hij heel intuïtief te bedienen. Je leest de gemeten waarde gemakkelijk af in het duidelijke lcd-scherm met automatisch inschakelende verlichting. De Flashmate L-380X wordt gevoed door een enkele AA-batterij of -accu.

Specificaties
Merk Sekonic
Lengte 110 mm
Breedte 63 mm
Hoogte 22 mm
Maximale ISO 8000
Minimale ISO 3
Maximaal diafragma (f/) 90
Minimaal diafragma (f/) 0.5
Langste sluitertijd (sec) 60
Kortste sluitertijd 1/8000 sec
Meetbereik continu licht max op ISO 100 (EV) 27
Meetbereik continu licht min op ISO 100 (EV) -6
Model Accu AA batterijen
Laat zien LCD
Geheugenfunctie Ja
Geschikt voor lichtsoort Continu licht, Flitslicht
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sekonic L-308X Flashmate of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Sekonic L-308X Flashmate

Door Lars Polder op 21 september 2020

De camera’s van vandaag hebben een ingebouwde lichtmeter. Zijn lichtmeters daarom alleen voor de camera’s van gisteren? Nee, in de flitsstudio is een lichtmeter meer dan handig. En ook bij foto’s zonder flits kan het verstandig zijn om het mete...

Lees meer