Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM Edition
Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM Edition
299,00

Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM Edition

299,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,35 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM Edition

De Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM-Edition is een compromisloze, robuuste en weerbestendige draadloze natuurcamera die op betrouwbare wijze de foto's triggert en verzendt (foto's en video's). Met deze camera kan je alles in het buitengebied volgen en opnemen. Als je wilt, kun je de foto's en video's uit het gebied rechtstreeks in de SUPERSIM-app bekijken.

Het complete pakket is voorgeconfigureerd en dus direct klaar voor gebruik. De set bevat alles wat je nodig hebt om de gamecamera onmiddellijk te gebruiken: de SEISSIGER Special-Cam LTE HD 12MP, een 8GB SDHC-geheugenkaart, 12 1.5V AA-batterijen, een boomharnas en het SEISSIGER-boomstatief en een SUPERSIM prepaid -Multi netwerkkaart met € 5 startkrediet.

Kenmerken

  • Foto's met maximaal 12 megapixels en video's met geluid in Full HD
  • Video's met geluid tot 30 seconden lang
  • Stuur foto's en video's binnen enkele seconden
  • Seriebeelden, timers en time-lapse-opnames mogelijk
  • 45° hoek en 42° bewegingssensor
  • Bereik 25 meter
  • Black flash (940nm) onzichtbaar voor mens en dier
  • SUPERSIM-editie: versie met SIM-vergrendeling (werkt alleen met de SUPERSIM prepaid multi-netwerkkaart)

Zodra de camera een beweging detecteert (reageert op temperatuurverschillen), wordt een opname gemaakt, die wordt opgeslagen op de meegeleverde SD-kaart. Er kunnen foto's of video's worden gemaakt of beide worden gecombineerd. Zo mis je niets en heb je in de omgeving altijd alles in zicht.

Bij activering worden foto's met 3 MP, 5 MP, 8 MP, 10 MP of 12 MP binnen 0,6 seconden gemaakt. Video's worden opgenomen in Full HD-kwaliteit met een lengte van maximaal 30 seconden. De videoresolutie is 720P, 1080P, QVGA of WVGA. De opnames worden automatisch verzonden. Je kunt een resolutie van 0,3 (640 x 480 pixels) of 1,2 megapixels (1280 x 960 pixels) kiezen voor het verzendformaat.

Je hebt de mogelijkheid om serie foto's te laten maken van maximaal 10 foto's. In dit geval wordt de eerste opname naar jou verzonden. Je kunt ook een combinatie van foto en video instellen. De foto wordt naar je verzonden en de video wordt ook op de SD-kaart opgeslagen.

Met de Special-Cam LTE heb je de mogelijkheid om de camera te bedienen via SMS afstandsbediening. Je kunt bijvoorbeeld foto's maken, de gevoeligheid van de sensor wijzigen of de verzend- en cameramodus instellen. Houd er rekening mee dat de afstandsbediening het stroomverbruik aanzienlijk verhoogt.

Specificaties
Merk Seissiger
Hoogte 147 mm
Breedte 122 mm
Diepte 84 mm
Gewicht 435 gram
Weersbestendig Waterbestendig
Resolutie (megapixels) 12
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Audio opties Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart SDHC Card
Aantal geheugenslots 1
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Seissiger Special-Cam LTE - SUPERSIM Edition of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice