Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Flash Drive
Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Flash Drive
12,99

Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Flash Drive

12,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Flash Drive

Sandisk Cruzer Ultra 64GB USB 3.0 Flashdrive

De SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive combineert hogere snelheden en ruime opslagcapaciteit met een compact, stijlvol design. Minder wachttijd doordat overzetten van bestanden naar de drive tot tien keer sneller gaat dan met een standaard USB 2.0-drive. Je kopieert met deze razensnelle USB 3.0 stick een complete film in minder dan een minuut!

Hogere overdrachtssnelheid

Met overdrachtssnelheden tot 100 MB/s zorgt de SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive voor minder wachttijd bij het overzetten van bestanden van de flashdrive naar de computer. Door de ondersteuning van USB 3.0, kun je met deze drive bestanden overzetten en opslaan met een snelheid die tot tien keer sneller is dan die van USB 2.0-drives.

Stijlvol en draagbaar ontwerp

Met het strakke zwarte uiterlijk is de SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive even stijlvol als praktisch. Deze compacte en draagbare drive past gemakkelijk in een zak of handtas.

Sandisk SecureAcces software houdt bestanden privé

De SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive wordt geleverd met SanDisk SecureAccess-software, waarmee je een met wachtwoord beveiligde map kunt maken op jouw flashdrive. Jouw bestanden worden versleuteld met 128-bit AES-versleuteling zodat ze privé blijven, zelfs als je de drive deelt met anderen.

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart USB-Stick
Aansluitingen USB 3.0
Opslagcapaciteit (GB) 64 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 10
Leessnelheid (MB/s) 100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk Ultra 64GB USB 3.0 Flash Drive of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice