SanDisk Pro 64GB V60 UHS-II SD Cards 280/100MB/s
SanDisk Pro 64GB V60 UHS-II SD Cards 280/100MB/s
54,95

SanDisk Pro 64GB V60 UHS-II SD Cards 280/100MB/s

54,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 18,32 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SanDisk Pro 64GB V60 UHS-II SD Cards 280/100MB/s

Leg uitzonderlijke 6K-video vast, plus beelden in de modus voor continue serieopnamen en time lapse beelden, met SanDisk Extreme PRO SDXC™ UHS-II-kaarten met betrouwbare V60-classificatie (Videosnelheidsklasse 60). Sla meer content in hoge resolutie op met capaciteitsopties van 64 GB en herstel per ongeluk gewiste bestanden met de 2-jarige aanbieding voor de RescuePRO Deluxe-service voor bestandsherstel.

Uitzonderlijke 6K -video-opnamen

Behaal professionele resultaten met opnamen met superhoge resolutie. Een V60-classificatie (Videosnelheidsklasse 60) zorgt voor een minimale doorlopende schrijfsnelheid van 60 MB/s, waardoor 6K-video-opnamen in standaard opnamemodi mogelijk worden. Leg briljante 4K UHD-video in standaardmodus of slow motion en Full HD in super slow motion om de speciale effecten te verkrijgen die je wilt.

Haal meer uit je camera

Behaal uitzonderlijke resultaten bij gebruik van de modus voor continue serieopnamen en time lapse met opnamesnelheden tot 100 MB/s. Of je nu zeer gedetailleerde RAW-beelden wilt opnemen voor meer flexibiliteit bij het editen na de opname of reguliere JPEG-bestanden, de SanDisk Extreme PRO UHS-II UHS-II-kaart is in staat om bij te blijven.

Supersnelle overdrachten van kaart

Besteed minder tijd aan het overbrengen van je foto- en vidoebestanden met overdrachtssnelheden tot 280 MB/s. Koppel met PRO-READER-multikaartlezer van SanDisk Professional voor de hoogste snelheid en hoge doorlopende prestaties (apart verkocht).

Ruimte om te verkennen

Neem kaarten met hogere capaciteit zodat je je opnamesessie kunt voltooien zonder dat je ruimte opraakt of dat je het ongemak moet ondergaan van het verwisselen van kaarten op cruciale momenten. Video-opnamen met hoge resolutie en geavanceerde opnamemodi gebruiken veel opslagcapaciteit.

Herstel gegevens zoals een professional

Haal per ongeluk gewiste bestanden terug en herstel deze met de meegeleverde RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel (download vereist). Gegevensherstel is gemakkelijk met RescuePRO Deluxe. Als een bestand per ongeluk is gewist, download je simpelweg de app om je content terug te halen. Het aanbod is geldig voor twee jaar.

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 64 GB
UHS type UHS-II
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 100
Leessnelheid (MB/s) 280
Geschikt voor soort video 4K
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SanDisk Pro 64GB V60 UHS-II SD Cards 280/100MB/s of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice