SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC Memory Card 200MB
SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC Memory Card 200MB
189,00

SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC Memory Card 200MB

189,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 63,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC Memory Card 200MB

De SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC 200MB geheugenkaart is ontworpen voor SD-apparaten die Full HD-, 3D- en 4K-video kunnen vastleggen, evenals raw- en burst-fotografie. Deze PRO UHS-I SDXC-geheugenkaart van SanDisk heeft een capaciteit van 1 TB en is compatibel met de UHS-I-bus en heeft een snelheidsklasse van V30, die minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s garandeert. Als je toestel de V30-standaard niet ondersteunt, ondersteunt deze kaart ook de U3-standaard, die eveneens minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s garandeert. Leessnelheden worden ondersteund tot 200 MB/s en schrijfsnelheden zijn maximaal 90 MB/s. Een ingebouwde schrijfbeveiligingsschakelaar helpt te beschermen tegen het per ongeluk wissen van kaartgegevens.

Hoewel deze kaart is ontworpen voor camera's die UHS-I / V30 / U3-compatibel zijn, kan hij worden gebruikt in apparaten die UHS-I / V30 / U3 niet ondersteunen. Houd er echter rekening mee dat deze kaart dan standaard de snelheidsklasse en busclassificatie van jouw apparaat gebruikt, zoals UHS-I en U1, die minimale schrijfsnelheden van 10 MB/s ondersteunen, of klasse 10, die ook minimale schrijfsnelheden van 10 MB/sec.

Zoals de meeste SanDisk-kaarten is deze geheugenkaart schokbestendig, röntgenbestendig, waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen zodat je deze kaart mee kunt nemen in alle omgevingen, zoals sneeuw, woestijnen en poelen. Als de gegevens van de kaart in gevaar komen, profiteer je ook van de mogelijkheid om RescuePRO Deluxe-software te downloaden.

Kenmerken van SanDisk 1 TB SDXC Extreme Pro

  • Leessnelheid tot 200MB/s, schrijfsnelheid tot 90MB/s
  • UHS Class 1 (Ultra High Speed) en U3
  • Zonder haperingen 4K UHD-video opnemen
  • Temperatuurbestendig, waterdicht, schokbestendig, en x-ray bestendig
  • Betrouwbaar en duurzaam
  • Inclusief SanDisk Rescue Pro software
Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 1000 GB
UHS type UHS-I
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 90
Leessnelheid (MB/s) 200
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SanDisk Extreme Pro 1TB SDXC Memory Card 200MB of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice