SanDisk Extreme MicroSDXC 256GB+SD Adapter
SanDisk Extreme MicroSDXC 256GB+SD Adapter
39,95

SanDisk Extreme MicroSDXC 256GB+SD Adapter

39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SanDisk Extreme MicroSDXC 256GB+SD Adapter

Extreme sporten vereisen extreme gereedheid. De SanDisk Extreme microSDXC UHS-I-kaarten leveren de snelheid, capaciteit, duurzaamheid en kwaliteit die je nodig hebt om jouw avontuur op een fantastische manier vast te leggen, zelfs als je niet durft te kijken. Deze snelle kaart met UHS Speed Class 3 (U3) en hoge prestaties werkt samen met jouw actiecamera om jouw onvergetelijke extreme sport-video op te nemen en te delen.

  • Gebouwd voor extreme omstandigheden; temperatuurbestendig, waterbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig
  • Levert 4K Ultra HD en Full HD-video-opname en weergave1
  • Voldoet aan de nieuwe UHS Speed Class 3 (U3) en UHS Video Speed Class 30 (V30) voor 4K UHD4
  • Maakt snellere overdracht mogelijk tot 100 MB/s

De juiste kaart voor jouw actiecamera

Trainen, plannen, uitrusting: extreme sporten vereisen extreme paraatheid. Om te zorgen dat je blijvende herinneringen hebt vanuit jouw eigen unieke perspectief, heb je de juiste camera en de juiste geheugenkaart nodig. De SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaart levert de snelheid, capaciteit, duurzaamheid en kwaliteit die je nodig hebt om jouw avontuur op een fantastische manier vast te leggen, zelfs als je niet durft te kijken.

Geschikt voor 4K Ultra HD video

Met pro-videoprestaties met zowel Class 10 als UHS Speed Class 3 (U3) 4 kun je 4K Ultra HD en Full HD-video's opnemen. Jouw video's voldoen aan de hoogste resolutiestandaarden en zien er fantastisch uit op de nieuwste 4K Ultra HD tv-schermen en monitors, waardoor dit de ideale kaart is voor jouw 4K Ultra HD-video ondersteunde smartphone, tablet of camera.

De snelheid die je nodig hebt

De beste acties gebeuren altijd snel. Met extreme snelheden tot 90 MB/s geven SanDisk-geheugenkaarten je de snelheid die je nodig hebt om elk detail op te nemen. Door de snelle schrijfsnelheid hoeft je minder lang te wachten terwijl je foto's en video's naar de kaart verplaatst. Verplaats grote bestanden sneller zodat je altijd klaar bent om het volgende moment op te nemen en ervaar soepele videoweergave.

Gebouwd voor extreme omstandigheden

SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaarten zijn waterbestendig, schokbestendig, röntgenbestendig en temperatuurbestendig om jouw herinneringen te beschermen tegen alledaagse tegenslagen. Neem jouw telefoon of tablet mee naar de sneeuw, het zwembad of de woestijn. jouw kaart zal het overleven, zelfs als jouw apparaat het niet haalt.

SD-Adapter voor veelzijdigheid

Deze kaart is uitgerust met een handige SD-kaartadapter zodat je gegevens op de kaart kunt opslaan en bekijken met alle apparaten die een SD-kaartsleuf hebben. Je kunt uw geheugenkaart gebruiken met camera's, camcorders, tablets en laptops die SD ondersteunen.

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart Micro SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 256 GB
UHS type UHS-I
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 60
Leessnelheid (MB/s) 190
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SanDisk Extreme MicroSDXC 256GB+SD Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice