SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 Flash Drive
SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 Flash Drive
31,99

SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 Flash Drive

31,99

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 Flash Drive

Sandisk Cruzer Ultra USB 3.0 - 256GB

Kopieer een volledige film in minder dat 40 seconden

De SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive combineert hogere snelheden en ruime opslagcapaciteit met een compact, stijlvol design. Minder wachttijd doordat overzetten van bestanden naar de drive tot tien keer sneller gaat dan met een standaard USB 2.0-drive. Met opslagcapaciteiten tot 256 GB, kan de drive de grootste mediabestanden en documenten herbergen.

Verplaats bestanden sneller met hogere overdrachtssnelheden

Met overdrachtssnelheden tot 100 MB/s zorgt de SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive voor minder wachttijd bij het overzetten van jouw bestanden van de flashdrive naar de computer. Door de ondersteuning van USB 3.0, kan je met deze drive bestanden overzetten en opslaan met een snelheid die tot tien keer sneller is dan die van USB 2.0-drives.

Hoge capaciteit flashdrive voor grote bestanden

De SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive is verkrijgbaar in capaciteiten tot 256 GB en kan al jouw favoriete media en belangrijke bestanden herbergen, waaronder hoge resolutie foto's, mp3's, films, presentaties en grafische bestanden.

Stijlvol en draagbaar ontwerp

Met het strakke zwarte uiterlijk is de SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive even stijlvol als praktisch. Deze compacte en draagbare drive past gemakkelijk in je zak of handtas.

Sandisk SECUREACCESS-Software houdt bestanden privé

De SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive wordt geleverd met SanDisk SecureAccess-software, waarmee je een met wachtwoord beveiligde map kunt maken op je flashdrive. Je bestanden worden versleuteld met 128-bit AES-versleuteling zodat ze privé blijven, zelfs als je de drive deelt met anderen.

Garantie

SanDisk Ultra USB 3.0-flashdrive heeft een beperkte garantie van 5 jaar.

Specificaties
Merk SanDisk
Aansluitingen USB 3.0
Opslagcapaciteit (GB) 256 GB
Leessnelheid (MB/s) 130
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 Flash Drive of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice