Sandisk Cruzer Blade - 32GB
Sandisk Cruzer Blade - 32GB
8,99

Sandisk Cruzer Blade - 32GB

8,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk Cruzer Blade - 32GB

Sandisk Cruzer Blade - USB 2.0

Geniet van uitgebreide capaciteiten en maximale draagbaarheid

Met zijn stijlvolle, compacte design en grote capaciteit, maakt de Cruzer Blade USB-flashdrive het makkelijk om te back-uppen, overdragen en je bestanden te delen. Verkrijgbaar in capaciteiten tot 128GB, met deze USB-drive hebt u foto's, films en persoonlijke data altijd bij de hand.

Compact design voor maximale draagbaarheid

De Cruzer Blade USB-flashdrive heeft een compact formaat, dat gemakkelijk in je zak of computertas past. De USB-drive heeft een strak zwart en rood ontwerp, dat bij veel elektronische apparaten past.

Hoge capaciteit schijf voor je favorieten mediabestanden
De Cruzer Blade USB-flashdrive is ontworpen door SanDisk, toonaangevend in innovatief flashgeheugen, en biedt ruime capaciteit in een klein jasje. Deze USB-drive is verkrijgbaar in formaten tot 128GB en kan al uw belangrijke bestanden herbergen.
Eenvoudige back-up van bestanden met slepen en neerzetten

Overzetten van bestanden naar de Cruzer Blade USB-flashdrive is simpel: sluit hem gewoon aan op de USB-poort van je computer en sleep de bestanden naar de map van de schijf. Na een snelle download van de driver bij de eerste keer openen, kunt u met deze USB-drive direct uw data opslaan, meenemen en delen.

Specificaties
Merk SanDisk
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk Cruzer Blade - 32GB of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice