Samyang AF 35mm f/1.4 FE II
Samyang AF 35mm f/1.4 FE II

Normale prijs: 599,99

Special Price 599,00

Samyang AF 35mm f/1.4 FE II

Normale prijs: 599,99

Special Price 599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

€100
KORTING
€100 KASSAKORTING

Ontvang nu tot €200 korting op geselecteerde objectieven van Samyang. De korting is al verwerkt in de verkoopprijs, je hoeft hier verder niets voor te doen. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang AF 35mm f/1.4 FE II

Dit AF 35mm F/1.4 FE II objectief van Samyang biedt van hoek tot hoek een haarscherp beeld. De 2 asferische elementen in de Samyang AF 35mm f/1.4 FE II zorgen daarbij ook voor een uitstekend contrast en een fantastische detailweergave. De geavanceerde coating technologie van Samyang garandeert tot slot voor een kraakhelder beeld, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Deze tweede generatie van het populaire AF 35mm f/1.4 FE is al vanaf f/1.4 scherp tot in de hoeken, dus je kunt er zeker van zijn dat de optische prestaties gelijk zijn bij elke belichting. Daarnaast biedt de Samyang AF 35mm f/1.4 FE II een nog kleurechter beeld, dankzij een verbetering van de CCI (Color Contribution Index).

Snel, Accuraat, en Stil autofocus

De Samyang Linear Stepping Motor (STM) biedt de efficiency die nodig is voor snelle, accurate en stille autofocus tracking, en haalt het maximale uit de Sony E-Mount camera’s. In tegenstelling tot de vorige AF 35mm f/1.4 FE, is deze tweede generatie niet alleen geoptimaliseerd voor fotografie, maar ook voor videografie. Zo is de autofocus geluidloos en vrij van vibratie. Het volgen van een onderwerp gaat snel, accuraat en gemakkelijk. Samyang’s Lineair STM zorgt voor een extra nauwkeurige aansturing van de lenselementen die gebruikt worden voor het daadwerkelijk scherpstellen van het objectief.

Extreem kleine scherptediepte met een prachtig Bokeh

Dankzij het open diafragma van F/1.4 is deze tweede generatie, net als zijn voorganger, zeer geschikt om ook bij weinig licht uit de hand te fotograferen. Het 9-bladig rond diafragma zorgt voor een prachtig Bokeh. Deze zachte Bokeh zorgt ervoor dat het hoofdonderwerp los komt van de omgeving, en geeft daardoor een bijna “driedimensionaal” effect.

Verbeterd gebruiksgemak met de Samyang Custom Schakelaar

De Custom Schakelaar op het objectief kan zo worden ingesteld dat het gebruikt kan worden om het diafragma in te stellen door aan de scherpstelring te draaien (in de AF-stand). Met behulp van het optionele Samyang Lens Station kan de functie van de schakelaar naar eigen voorkeur worden ingesteld.

Focus Hold knop

Met de Focus Hold knop vergrendel je de AF-scherpstelling op de automatisch ingestelde afstand. Via het menu van de Sony camera, is het ook mogelijk om andere functies, zoals bijvoorbeeld Eye-AF toe te wijzen aan de Focus Hold knop.

Custom Switch

De Custom-Switch staat standaard geprogrammeerd om het diafragma van het objectief in te kunnen stellen. Wanneer je in autofocus-stand fotografeert of filmt, kun je na het overhalen van de Custom Switch, het diafragma aanpassen met de scherpstelring. Met het Samyang Lens Station kun je nog ook nog andere functies aan deze Switch toewijzen.

Spatwaterdicht ontwerp

De Samyang AF 35mm f/1.4 FE II is op alle punten verbeterd. Niet alleen op het gebied van prestaties en design, maar ook wat betreft de omstandigheden waarin dit objectief gebruikt kan worden. Dankzij de aluminium scherpstelring is de tweede generatie van dit objectief op vier verschillende plekken afgedicht, waardoor de behuizing nu stof- en spatwaterdicht is.

Korte minimale scherpstelafstand

De minimale scherpstelafstand is slechts 29 cm, waardoor de AF 35mm F/1.4 FE II veelzijdig in te zetten is en het mogelijk maakt om een uniek perspectief te creëren dicht op het onderwerp. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld close-up portretten of het maken van “food” shots.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 75 mm
Lengte 115 mm
Gewicht 659 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 11
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 29
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang AF 35mm f/1.4 FE II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice