Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR
Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR
111,32

Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR

111,32

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 37,11 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR

Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR

De Sound and Light Kit van Rotolight combineert een LED ringverlichting met een compacte richtmicrofoon. Deze set is ideaal voor gebruik met camcorders en filmende spiegelreflexen en systeemcamera's. Het beeld wordt significant verbeterd door gebruik van deze verlichting en datzelfde geldt voor de geluidskwaliteit.

De Sound and Light Kit bestaat uit een Rotolight RL48-B Led lamp, een Roto-Mic condensor richtmicrofoon en een aantal onmisbare accessoires. De microfoon is uitgerust met een antischokbevestiging en een hot shoe adapter plus een 3,5mm kabel om hem op de camera aan te sluiten. De gevoeligheid is aan te passen van 110 tot +10 dB, waardoor je de geluidsopname aan de geluidsbron aan kunt passen. Er is ook nog een hi-lo schakelaar. De microfoon werkt ongeveer 100 uur op een enkele 9V batterij. Je kunt de microfoon via de meegeleverde windkappen (schuim en vacht) tegen windgeruis beschermen. Verder levert Rotolight reserve banden voor de antischokbevestiging en een handig opbergtasje mee.

De RL48-B lamp wordt over de microfoon geplaatst, de lamp biedt een helder maar diffuus licht voor foto- en filmopnamen in een verlichtingshoek van 140 graden. De lamp heeft een sterkte van 100W als je het vergelijkt met gloeilamplicht. De RL-48B werkt vier uur continu op drie AA batterijen of accu's. De kleurtemperatuur is via meegeleverde filters instelbaar op 6300K, 5600K (daglicht), 4100K en 3200K (kunstlicht). Rotolight levert zeven filters voor correcties en effecten.

Specificaties
Merk Rotolight
Model Accu AA batterijen
Verlichtingshoek (graden) 140
Kleurtemperatuur max (K) 6300
Kleurtemperatuur min (K) 3200
CRI 91
Lux 242
Vermogen (Watt) 100
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
1 reviews
“Vanwege goede reviews bracht ik een bezoek aan Cameraland met het voornemen om een videocamera te kopen”
Beoordeling door Richard Tielman (geplaatst op 29-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Vanwege goede reviews bracht ik een bezoek aan Cameraland met het voornemen om een videocamera te kopen. Ik werd goed geholpen en goed geadviseerd door Martijn. Omdat ik een heel goede spiegelreflexcamera heb werd het geen videocamera maar ging ik de deur uit met een Sound and Light Kit voor DSLR. Deze aankoop bevalt mij erg goed en ik ben heel blij met het advies wat Martijn mij heeft gegeven. Voor een volgende aankoop ga ik weer naar Cameraland.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rotolight Sound and Light Kit voor DSLR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice