Rogue FlashBender v3 Large Soft Box Kit
Rogue FlashBender v3 Large Soft Box Kit
69,99

Rogue FlashBender v3 Large Soft Box Kit

69,99

Tijdelijk niet leverbaar

Of 23,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rogue FlashBender v3 Large Soft Box Kit

Controleer het licht van je flitser met deze grote FlashBender v3 Softbox Kit van Rogue Photographic Design. Het witte, verstelbare paneel biedt verbeterde vormbaarheid ten opzichte van eerdere modellen om de configuratie beter vast te houden. Bovendien is de verbeterde bevestigingsriem voorzien van gripvaster materiaal dat je helpt de reflector te bevestigen aan de meeste flitskoppen en dit zorgt er ook voor dat hij blijft zitten, ongeacht hoe deze is gevormd. Het oppervlak van de Flashbender stelt je in staat om het licht gemakkelijk te laten 'bouncen' precies waar je het nodig hebt.

Wanneer de grote FlashBender v3 Reflector op jouw flitser op de camera is bevestigd, zal hij het flitsvermogen verzachten, of je nu binnen - of buiten in de open lucht fotografeert. Deze veelzijdige modifier kan worden gebruikt met een on-camera flitser of off-camera in multi-light setups om het licht op je hoofd-, achtergrond-, accent- of haarlicht te vormen en te richten. Voor een nog zachter licht, of om indirect flitslicht te elimineren omdat je fotografeert onder een off-color of hoog plafond, verander je de FlashBender eenvoudig in een softbox door het meegeleverde Rogue Diffusion Panel v3 te bevestigen.

Specificaties
Merk Rogue
Hoogte 26.7 cm
Breedte 27.9 cm
Gewicht 226.8 gram
Reportageflitser accessoire Flashbender
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rogue FlashBender v3 Large Soft Box Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice