Rode Wireless ME
Rode Wireless ME
163,00
163,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 54,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Wireless ME

De Rode Wireless ME is een draadloos microfoonsysteem dat speciaal is ontworpen voor contentmakers, vloggers, influencers en mobiele journalisten. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en stelt gebruikers in staat om snel handsfree draadloze audio op te nemen voor hun producties, ongeacht het apparaat waarmee ze filmen.


Clip-On draadloze microfoon/zender

De Wireless ME is uitgerust met een hoogwaardige microfoon in de compacte behuizing van de zender, die zorgt voor kwaliteitsgeluid zonder dat een aparte microfoon nodig is. Het omnidirectionele polaire patroon van de interne capsule garandeert een betrouwbare geluidsopname, zelfs als de plaatsing van de microfoon niet ideaal is. De zender heeft ook een 3,5 mm TRS ingang met plug-in voeding, zodat de meeste lavalier microfoons kunnen worden aangesloten.

Compacte ontvanger voor camera's en mobiele apparaten

De ontvanger van de Wireless ME heeft een minuscule vormfactor en kan gemakkelijk op een camera, telefoon of tablet worden bevestigd. De eenkanaals ontvanger heeft zowel een 3,5 mm uitgangsaansluiting als een USB-C connector en kan daarom met een groot aantal camera's en mobiele apparaten werken.

Uit de doos, op de set

Dankzij de zak- en tasvriendelijke draagbaarheid van de zender en ontvanger van de Wireless ME kunnen mobiele journalisten, influencers en vloggers de microfoon gemakkelijk meenemen. Het bereik van de microfoon is tot 656 meter en de signaalbetrouwbaarheid is verbeterd om uitval in drukke omgevingen te beperken. Rode's Series IV 2,4 GHz digitale transmissie is voorzien van 128-bit encryptie voor veiligheid, stabiliteit en probleemloze werking.


Werkt met Rode Connect

De Wireless ME kan volledig worden geïntegreerd met Rode Connect software, waardoor gebruikers met meer vrijheid en flexibiliteit dan ooit uitzendkwaliteit geluid kunnen vastleggen voor hun content. Dit is ideaal voor IRL streaming, het opnemen van presentaties of lessen en meer. Het gebruik van de Wireless ME met Rode Connect is ook ideaal voor podcasttoepassingen waarbij draadloze prestaties nodig zijn.

In de doos

  • RODE Wireless ME Clip-On Zender
  • RODE Wireless ME Clip-On Ontvanger
  • USB-C naar USB-C kabel
  • USB-C naar Lightning kabel
  • 3.5mm TRS naar TRRS kabel
  • Windscherm
  • Draagzak
Specificaties
Merk Rode
Type microfoon Lavalier
Type audio accessoire Lavalier/Dasspeld, Zender/Ontvanger
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Frequentiebereik 50 Hz - 20 kHz
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, USB-C
Hoogte 44 mm
Breedte 45 mm
Diepte 18 mm
Gewicht 30 gram
Stroomvoorziening USB
Aantal audio ingangen 1
Aantal audio uitgangen 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Wireless ME of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice