Rode Vlogger Kit - USB-C Edition
Rode Vlogger Kit - USB-C Edition
159,00

Rode Vlogger Kit - USB-C Edition

159,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 53,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Vlogger Kit - USB-C Edition

Met de Rode Vlogger Kit USB-C Edition val je op in de massa van vlogs, livestreams, YouTube-video's en posts op sociale media. De Vlogger Kit is speciaal ontworpen voor probleemloze, hoogwaardige audio- en video-opnamen naar een smartphone met een USB Type-C-poort.Deze kit bevat de Rode VideoMic Me-C ultracompacte condensatormicrofoon, evenals een on-camera licht met een diffuser en acht gekleurde filters. Ook inbegrepen zijn een statief, een telefoonhouder, en de benodigde accessoires om het allemaal te laten werken, zoals een microfoonclip, een windscherm, en een USB-C kabel. De microfoon zelf is ideaal voor content creators die zich niet laten vertragen door een ingewikkelde opstelling. Uitgerust met de Vlogger Kit Universal kun je van je smartphone een draagbaar, handig productiesysteem maken dat de kwaliteit van je geluid en beeld aanzienlijk zal verbeteren.

Wat je krijgt

De Vlogger Kit USB-C Edition wordt geleverd met alles wat je nodig hebt (en meer) om eenvoudig kwaliteitsvideo en -audio op te nemen met je smartphone, zodat je je volgende vlog, Instagram-verhaal, Facebook Live-sessie, YouTube-special of achter-de-schermen opnames kunt maken die er beter uitzien en beter klinken dan ooit.

  • VideoMic Me-C ultracompacte condensatormicrofoon
  • Schokabsorberende rubberen clip
  • WS9 bont windscherm om windgeruis drastisch te verminderen
  • SmartGrip telefoonhouder en compact statiefstatief
  • MicroLED on-camera light met clip-on diffuser en acht gekleurde filters
  • USB Type-C kabel voor het opladen van de MicroLED on-camera light


Microfoon kenmerken

Duurzaam en klein
De VideoMic Me-C is minder dan 2,9" lang en 1 ons licht en is een onopvallende metgezel voor je smartphone. De duurzame aluminium behuizing helpt RF te weigeren.

Condensatormicrofoon met gerichte geluidsopname
Terwijl de meeste ingebouwde smartphone microfoons geluid uit alle richtingen oppikken, maakt deze microfoon gebruik van een cardioïde polair patroon om zich te concentreren op geluid vóór hem, terwijl geluid dat van achteren komt wordt gedempt. Het directionele condensatorelement levert een gedetailleerder geluid dan de microfoons die gewoonlijk in mobiele apparaten worden gebruikt.

Eenvoudige aansluiting op smartphone
Omdat de VideoMic Me-C is uitgerust met een USB Type-C connector, kan hij rechtstreeks worden aangesloten op de USB Type-C poort van je smartphone, zonder kabel of adapter. Er wordt een rubberen clip meegeleverd voor een stabiele en veilige bevestiging aan je mobiele apparaat.

Aangedreven door je mobiele apparaat
De VideoMic Me-C werkt op stroom van je mobiele apparaat, dus er zijn geen batterijen nodig om hem te laten werken. Sluit de microfoon gewoon aan op je smartphone en vergeet het verwisselen of opladen van batterijen.

Koptelefoonaansluiting
Met de VideoMic Me-C is het niet meer gissen of je audio goed klinkt. Met de 3,5 mm uitgang kun je een hoofdtelefoon aansluiten voor handige real-time monitoring terwijl de microfoon verbonden blijft met je mobiele apparaat. Je kunt er ook het afspelen van je opgenomen materiaal mee beluisteren.

24-Bit digitale resolutie
De geïntegreerde analoog-digitaal omzetter werkt met maximaal 24-bit / 48 kHz voor een industriestandaard signaalkwaliteit en compatibiliteit met de meeste audio- en video-opname-apps.

Bont windscherm minimaliseert windruis
De VideoMic Me-C heeft een harig windscherm om ongewenste windruis van briesjes, ventilatoren, verwarming en airconditioning te minimaliseren.

SmartGrip Kenmerken

Smartphone bevestiging
De SmartGrip is een hoogwaardige oplossing voor het bevestigen van een smartphone op een statief. Hij heeft een stevige metalen constructie met rubberen grepen en is geschikt voor het bevestigen van telefoons van 2,6 tot 3,4" breed.

Extra bevestigingspunten
De SmartGrip heeft een koude schoenbevestiging voor eenvoudige bevestiging van Rode VideoMics en andere accessoires. Drie bevestigingspunten met 1/4" schroefdraad zorgen voor eenvoudige bevestiging op statieven en handgrepen in verschillende richtingen.

Tripod 2 Kenmerken

Ondersteunt verschillende apparaten
De Tripod 2 is een stevig statief met drie standen voor de bevestiging van camera's, microfoons en andere accessoires.

Gesloten of open positie
In de gesloten stand is het statief 2 perfect voor gebruik uit de hand. De statiefpoten kunnen ook worden geopend tot een middelhoge of brede stand voor optimale positionering en stabiliteit.

1/4" schroefdraad
Het statief 2 heeft een 1/4" schroefdraad voor het bevestigen van camera's en camera-accessoires.

MicroLED kenmerken

Compact en oplaadbaar
De MicroLED is een compacte oplaadbare on-camera lamp. Het is ideaal voor vloggen, nieuwsgaring, mobiel filmen en documentaire productie.

Instelbare helderheid
De MicroLED heeft vier instelbare helderheidsinstellingen en een clip-on diffuser met acht gekleurde filters.

Meer dan vier uur looptijd
Stroom wordt geleverd via de USB Type-C oplaadpoort, die zowel de interne batterij oplaadt als de lamp kan bedienen. De looptijd is meer dan vier uur bij lage helderheid.

Specificaties
Merk Rode
Geschikt voor merk Universeel
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Vlogger Kit - USB-C Edition of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice