Rode Videomic Rycote
Rode Videomic Rycote
104,95

Rode Videomic Rycote

104,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 34,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Videomic RycoteDe RØDE VideoMic is een professionele shotgun microfoon. Gebaseerd op de moderne technologie uit de filmindustrie. VideoMic is ontworpen voor gebruik met hoogwaardige digitale videocamera´s.


De VideoMic heeft een lage eigenruis en een ongebruikelijk grote bandbreedte voor z'n formaat. Hij is zeer lichtgewicht door de ABS constructie. Door de samenwerking met Rycote, het bedrijf dat professionele dempende ophangingen fabriceert, heeft de RØDE Videomic Rycote een professioneel ophanging systeem gekregen dat schokken tegen gaat.


De VideoMic wordt gevoed door een standaard 9V batterij en is voorzien van een Low Battery LED en een schakelbaar laag-af filter om ongewenste laagfrequente geluiden te elimineren. VideoMic is op iedere camera te monteren met de standaard camera-shoe en maakt gebruik van een stereo mini jack output. Door zijn geringe gewicht en batterij voeding is de VideoMic uitstekend geschikt om gebruikt te worden op digitale fotocamera´s met een externe microfooningang.

Specificaties
Merk Rode
Microfoon opname Mono
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Hoogte 90 mm
Breedte 300 mm
Diepte 130 mm
Gewicht 176 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu 9v Blok (MN-1604)
Aantal audio uitgangen 1
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“ben ik het bezit van een Canon 7D en sinds kort begonnen met filmen maar wat me opviel is dat het geluid wat achter bleef ten aanzien van de beeld kwaliteit”
Beoordeling door Pim van Straaten (geplaatst op 05-08-2013)
Design
Kwaliteit
Prestatie
ben ik het bezit van een Canon 7D en sinds kort begonnen met filmen maar wat me opviel is dat het geluid wat achter bleef ten aanzien van de beeld kwaliteit. Ik wist niet dat het zo;n groot verschil zou maken in vergelijking met de ingebouwde microfoon. Helemaal geen ingewikkeld apparaat, gewoon plug en play maar wat een verschil.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Videomic Rycote of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice