Rode Videomic PRO+
Rode Videomic PRO+
269,00

Rode Videomic PRO+

269,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 89,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,92 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Videomic PRO+

Semiprofessionele richtmicrofoon

De RØDE VideoMic Pro+ is een semiprofessionele richtmicrofoon die speciaal is ontworpen voor gebruik op filmende fotocamera's en camcorders. Deze Pro+-versie is gebaseerd op de bekroonde originele VideoMic en hij beschikt over verschillende handige functies.

De VideoMic Pro+ van microfoonspecialist RØDE beschikt uiteraard over de superieure geluidskwaliteit waar RØDE bekend om staat en uiteraard ook de geweldige ophanging waardoor geluiden en trillingen van de camerabediening effectief gedempt worden. Toegevoegd is een interface waarmee je zelf het frequentiebereik en het uitgangsniveau in kunt stellen. Bijzonder is ook het tweestaps high pass filter waarmee je lage bromtonen kunt voorkomen en de shelf equalizer voor het verbeteren van de hoge tonen. Het voordeel van het kiezen van de juiste instellingen plus correctiemodi is dat je veel minder tijd nodig hebt bij de nabewerking.

Efficiënte accu

Door de nieuw ontworpen windkap van microvezel heb je niet of nauwelijks last van storend windgeruis. Een ander belangrijk voordeel is het extreem lage stroomverbruik. De microfoon gaat heel zuinig om met energie en schakelt automatisch in en uit als je de camera in- of uitschakelt. Je kunt twee AA-batterijen gebruiken maar aanschaf van de optioneel verkrijgbare LB1 Li-Ion accu is beter. Deze accu past in de ruimte waar je de twee AA-batterijen plaatst. Je kunt de accu in twee uur opladen waarna je genoeg stroom hebt voor 100 uur gebruik. De afneembare 3.5mm TRS-kabel met vergrendelbare connector past op camera's met professionele XLR-interfaces.

Specificaties
Merk Rode
Microfoon opname Mono
Type microfoon Shotgun
Draadloos Nee
Hoogte 80 mm
Breedte 220 mm
Diepte 130 mm
Gewicht 200 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Videomic PRO+ of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice