Rode Stereo Videomic Pro Rycote
Rode Stereo Videomic Pro Rycote
198,68

Rode Stereo Videomic Pro Rycote

198,68

Tijdelijk niet leverbaar

Of 66,23 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Stereo Videomic Pro Rycote

RØDE Stereo VideoMic Pro Rycote

Neem je alleen genoegen met het beste geluid bij jouw video opnamen? Kies dan voor de professionele microfoons van RØDE. Zoals de Stereo VideoMic Pro Rycote, een hoogwaardige microfoon die werd ontwikkeld om perfect geluid bij filmende fotocamera's te bieden.

Professionele eigenschappen

De Stereo VideoMic Pro Rycote is een compacte en lichte microfoon met professionele eigenschappen. Een perfecte 'broadcast' geluidskwaliteit wordt gewaarborgd door toepassing van hoogwaardige materialen en dito technologie. Enkele voorbeelden zijn de 1/2 inch condensor capsules, het tweestaps High Pass Filter en de verbeterde windreductie. Je kunt de VideoMic in drie sterktes instellen: -10dB, 0 en +20dB. De 9V alkaline batterij heeft een werkduur van 100 uur. De kabel is versterkt met Kevlar waardoor een kabelbreuk praktisch onmogelijk is. De cameravoet is van degelijk metaal en voorzien van een statiefaansluiting. RØDE geeft maar liefst 10 jaar garantie op deze microfoon. Tip: vergeet je niet te registreren, anders heb je maar 1 jaar garantie!

Over RØDE

RØDE is een Australisch bedrijf dat in 1967 door Zweedse immigranten werd opgericht. Het richtte zich op high-end speakers en consumenten elektronica. In de negentiger jaren was het de tijd dat hoogwaardige microfoons alleen in professionele, dure opnamestudio's te vinden waren. RØDE verraste vriend en vijand met de introductie van een zelf ontwikkelde, hoogwaardige maar betaalbare serie microfoons. RØDE is nu al jaren de meest vooraanstaande leverancier van uitstekende en betaalbare microfoons.

Specificaties
Merk Rode
Microfoon opname Stereo
Type microfoon Stereo
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Hoogte 100 mm
Breedte 75 mm
Diepte 170 mm
Gewicht 85 gram
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu 9v Blok (MN-1604)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Stereo Videomic Pro Rycote of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice