Rode SMR Advanced shock mount
Rode SMR Advanced shock mount
79,00

Rode SMR Advanced shock mount

79,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode SMR Advanced shock mount

De SMR is een revolutionaire shockmount voor grootmembraan condensatormicrofoons van RØDE. Met een uniek dubbel-Lyre-ophangsysteem, verbetert de SMR de bestaande superieure vibratieonderdrukking van Rycote's Lyre-systeem door een kleinere binnenste Lyre te gebruiken die als spanelement fungeert. Dit houdt elke Lyre in de neutrale positie waar deze het meest efficiënt is in het annuleren van trillingen.

Popfilter

Het verwijderbare, volledig metalen popfilter van de SMR is even effectief als visueel opvallend en biedt een geïntegreerde oplossing voor plosieve bescherming die gemakkelijk wasbaar is en ontworpen is om net zo lang mee te gaan als de schokdemper en microfoon. Het klemsysteem van de SMR maakt gebruik van een groter oppervlak voor meer wrijving en gewichtsbehandeling, zonder dat de borgschroefdraad te strak hoeft te worden aangedraaid. Doordat de belasting over een groter oppervlak wordt verdeeld, is het klemsysteem vrijwel ongevoelig voor slijtage door herhaald gebruik.

Het frame van de SMR is gemaakt van een versterkt polymeer van technische kwaliteit, dat meestal alleen wordt gezien in toepassingen met hoge belasting, zoals veiligheidsuitrusting, auto-onderdelen en militaire artillerie. De vibratiekracht wordt gelijkmatig verdeeld over het buitenframe via de brede montagerails, waardoor de effectiviteit van het Lyre-systeem wordt vergroot. Efficiënt en doordacht kabelbeheer maakt het geheel compleet. Er wordt ook een basismoer meegeleverd, geschikt voor alle compatibele RØDE-microfoons.

Kenmerken

  • Premium shockmount voor de meeste RØDE grootmembraan condensatormicrofoons
  • Uniek dubbel Rycote Lyre-ophangsysteem voor maximale isolatie
  • Uitneembaar en wasbaar volledig metalen popfilter
  • Verbeterd klemsysteem voor meer wrijving en gewichtsbehandeling
  • Constructie van versterkte polymeer van hoge kwaliteit
  • Ingebouwde clip voor kabelbeheer
  • Vergrendelende basismoer voor RØDE grootmembraan condensatormicrofoons inbegrepen
Specificaties
Merk Rode
Type audio accessoire Shockmount
Hoogte 130 mm
Breedte 220 mm
Diepte 210 mm
Gewicht 260 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode SMR Advanced shock mount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice