RODE PSA1+
RODE PSA1+
127,00
127,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 42,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving RODE PSA1+

Ervaar een soepele, stille en veelzijdige microfoonpositionering in je podcastopstelling, voice-overstudio en livestreamwerk met de Rode PSA1+ pro studioarm. Deze tweedelige microfoonarm kan 360 graden draaien en heeft een maximaal bereik van 94 cm horizontaal en 86 cm verticaal, zodat je de microfoon altijd op de perfecte plek kunt zetten met minimale inspanning.

De PSA1+ kan met de meegeleverde C-klem aan een tafel worden bevestigd of in een oppervlak worden geïnstalleerd met behulp van het meegeleverde bureau-inzetstuk met schroefdraad, en ondersteunt microfoons tot 1.2 kg; zelfs grote broadcast microfoons zijn geen probleem voor de PSA1+ arm. Hij wordt geleverd met een 3/8 naar 5/8" adapter voor compatibiliteit met de meeste microfoons en shockmounts op de markt, en is voorzien van geïntegreerd kabelbeheer zodat je bestaande USB of XLR kabel geen onhandelbare en lelijke rotzooi wordt.

Geschikt voor populaire Rode microfoons

De PSA1+ is compatibel met alle Rode microfoons en shockmounts, behalve lavalier, mobiele, draadloze en headset microfoons en de SM5 shockmount.

 • PodMic
 • Podcaster
 • Procaster
 • Broadcaster
 • NT1
 • NT1-A
 • NT-USB
 • NT-USB Mini
 • VideoMic NTG
 • XDM-100
 • XCM-50

Ondersteunt zware microfoons

Met een draagvermogen tot 1.2 kg is de PSA1+ meer dan geschikt voor de meeste microfoons, of ze nu klein en licht of groot en zwaar zijn. Hij heeft een 3/8" schroefdraad en wordt geleverd met een 5/8" adapter, zodat hij compatibel is met de meeste microfoons, clips en houders.

Soepele, stille microfoonpositionering

Dankzij zijn stille werking en 360 graden rotatie maakt de PSA1+ een moeiteloze en zeer veelzijdige positionering van je microfoon mogelijk. Gezien het horizontale bereik van 94 cm en het verticale van 86 cm is het geen probleem om de microfoon daar te plaatsen waar je hem nodig hebt.

Geïntegreerd kabelbeheer

De PSA1+ heeft een geïntegreerd kabelbeheer met externe clips om je kabels netjes en overzichtelijk te houden. Bovendien is hij geschikt voor USB- of XLR-kabels, zodat hij zeker werkt met je digitale of analoge microfoonkabel.

Meerdere bevestigingsmogelijkheden

Voor een optimale bevestiging op een bureau of tafel wordt de PSA1+ geleverd met een C-klem en een bureau-inzetstuk met schroefdraad. De klem kan bevestigd worden aan oppervlakken tot 55.8 mm dik, terwijl het bureau-inzetstuk werkt met oppervlakken tot 71.1 mm dik.

Specificaties
Merk Rode
Verstelmechanisme Overig
Maximaal draagvermogen (kg) 1.2
Maximale hoogte (cm) 86
Statief materiaal Aluminium
Type statief Klem-/tafelstatief
Eigen gewicht statief (kg) 1.52
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over RODE PSA1+ of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice