Rode PodMic podcast microfoon
Rode PodMic podcast microfoon
109,00

Rode PodMic podcast microfoon

109,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 36,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode PodMic podcast microfoon

De Rode PodMic is een dynamische microfoon van uitzendkwaliteit die is geoptimaliseerd voor podcasting. De microfoon heeft een rijk, gebalanceerd geluid en heeft een ingebouwd popgeluidfilter om knallend geluid te minimaliseren. De interne schokdemper vermindert de trillingen, zodat het geluid niet wordt gestoord.

Verkrijg professionele resultaten

Koppel de PodMic met de RodeCaster Pro Podcast Production Studio om optimaal te profiteren van de microfoon. Kies de PodMic-microfoonvoorinstelling uit de RodeCaster Pro-audio-opties en de bijbehorende digitale signaalverwerking wordt automatisch toegepast, waardoor uw stem de diepte, status en passie krijgt die horen bij professionele radiostations.

Heldere stem zonder inmenging

De PodMic's ingebouwde popfilter en dubbele mesh-behuizing zorgen ervoor dat afleidende ademhalings- en plopgeluiden (zoals "s", "p" en "b" -geluiden) effectief worden geminimaliseerd zonder lelijke externe popfilters te gebruiken.

Beschermt tegen trillingen

Bij het aanpassen van de positie van de microfoon of wanneer de tafel wordt geraakt, helpt de interne shockmount om de Rode PodMic te isoleren van lawaai en trillingen. De geïntegreerde roterende standaard die de microfoon bevestigt, isoleert deze verder van laagfrequente geluiden, die uw podcast kunnen storen.

Podcasts in elke omgeving

De meeste podcasts worden opgenomen in de slaapkamer, thuisstudio of op kantoor en hun geluid en omgevingsgeluid zijn erg slecht. PodMic heeft een dynamische hartvormige capsule met een compact hartvormig opnamepatroon, dat perfect is voor het opnemen van uw stem en het minimaliseren van schadelijke geluiden van verder gelegen plaatsen of kanten.

Duurzaam ontwerp

De robuuste messing structuur en slijtvaste matzwarte keramische coating zorgen ervoor dat de Rode PodMic jaar in jaar uit goed blijft presteren en een goed uiterlijk behoudt.

Kenmerken van de Rode PodMic podcast microfoon

 • Ontworpen voor gebruik met de RodeCaster Pro
 • Dynamische microfooncapsule van uitzendkwaliteit
 • Geoptimaliseerd voor spraaktoepassingen
 • Intern popfilter om harde plosieven te minimaliseren
 • Robuuste, geheel metalen constructie
 • Frequentiebreik 20Hz - 20kHz
 • Uitgangsimpedantie van 320 Ohm
 • Gevoeligheid -57.0dB re 1 Volt/Pascal (1.60mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
 • XLR-uitgang
 • Geen fantoomvoeding benodigd
 • Afmeting van 172 x 109 x 62mm
 • Weegt 937gr
Specificaties
Merk Rode
Type audio accessoire Microfoonmodule
Microfoon opname Mono
Type microfoon Podcast microfoon
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR 3 Pin
Hoogte 62 mm
Breedte 172 mm
Diepte 109 mm
Gewicht 937 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode PodMic podcast microfoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice