Rode PG2-R Pistol Grip Shockmount
Rode PG2-R Pistol Grip Shockmount
76,50

Rode PG2-R Pistol Grip Shockmount

76,50

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode PG2-R Pistol Grip Shockmount

De PG2-R Pistol Grip Shockmount van RØDE is ontworpen om bedieningsgeluid te verminderen bij het opnemen met een richtmicrofoon in handheld of boompool gemonteerde applicaties. Het is uitgerust met dubbele Rycote Lyre-steunen die zorgen voor maximale isolatie tegen het hanteren van trillingen. Met vier mogelijke bevestigingspunten voor een compleet scala aan compatibele Rode microfoons, heeft de shockmount een lichtgewicht handvat, dat een gedempte grip heeft die meerdere kabelbevestigingspunten herbergt.

Met een speciale ruimte voor de PG2-R Pro XLR-kabelconnector (afzonderlijk verkocht) zorgt een stevige borgmoer aan de zijkant voor de handgreep voor een soepele aanpassing van uw microfoonhoek. Bovendien zorgt het 3/8 "-16 schroefdraad aan de basis van de handgreep voor een veilige verbinding met boompoles en microfoonstandaarden.

Specificaties
Merk Rode
Type audio accessoire Shockmount
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode PG2-R Pistol Grip Shockmount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice