Rode NTG-4+ Premium richtmicrofoon
Rode NTG-4+ Premium richtmicrofoon
237,00

Rode NTG-4+ Premium richtmicrofoon

237,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 79,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
GRATIS
ACCESSOIRE
Kies een gratis accessoire

Kies nu tijdelijk een gratis accessoire na aankoop van dit product. Deze actie loopt t/m 20 oktober 2022.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode NTG-4+ Premium richtmicrofoon

Professionele studio kwaliteit opnamen met de Rode NTG 4+ richt microfoon


De NTG-4+ is de verbeterde versie van de befaamde NTG-1 en NTG-2. Deze vernieuwde shotgun microfoon heeft een verbeterde opname capsule en een ingebouwde oplaadbare accu. Daarnaast is deze richtmicrofoon voorzien van digitale tiptoetsen voor optimale bediening van een aantal handige functies. Met deze functies kun je het geluid tweaken onder verschillende omstandigheden, zodat je opname altijd perfect in balans is met de best mogelijke geluidskwaliteit.


Cleane, storingsvrije opnamen
De Rode NTG-4+ is dé professionele condensator richtmicrofoon voor het maken van perfecte geluidsopnamen. Deze microfoon is goed afgeschermd tegen externe signalen zoals, WIFI, radiosignalen en andere elektromagnetische storingsbronnen. Hinderlijke ruis en brom behoren tot het verleden. Door de richtkarakteristiek en de goede afscherming pikt de microfoon geen storende bijgeluiden op van achteren of van opzij. Het geluid klinkt altijd goed dankzij de vlakke frequentie curve en het brede frequentiebereik. Hoge en lage tonen zijn altijd goed en netjes in balans aanwezig.


Ingebouwde oplaadbare accu

Altijd voldoende power, de interne accu gaat maar liefst 150 opname uren mee. Het opladen duurt daarentegen slecht 2 uur. Opladen gaat makkelijk via de micro USB aansluiting en je kunt de microfoon ook voorzien van 48v Phantom power.
Betrouwbare en gemakkelijke bediening met LED indicaties

de RØDE NTG-4+ laat zich makkelijk bedienen d.m.v. 3 handige tiptoetsen. Elk knopje is voorzien van een LED lampje, zodat je altijd de actuele status ziet van de opname stand.


Drie verschillende opname standen

Goed geluid onder alle omstandigheden, de NTG-4+ is voorzien van drie inschakelbare opname modi.

  Toets 1
  Met deze knop verlaag je het opname niveau met 10dB. Zo voorkom je clipping (overspraak) en kun je probleemloos geluid opnemen tijdens omstandigheden met harde geluidsniveaus.
  Toets 2
  De middelste knop bedient het hoogdoorlaat filter. M.a.w. lage tonen worden minder doorgelaten, hiermee onderdruk je dus perfect storende gelduien met een lage frequentie zoals: verkeersgeluiden, gestommel van de microfoon, muziek met veel bass etc. etc.
  Toets 3
  Met het 3e knopje versterk je hoge tonen; ideaal als je bijvoorbeeld gebruikt maakt van een death kitten (windkap) Maar deze toest is niet alleen handig als je een windscherm gebruikt. Zo kun je stemmen tijdens een interview voorzien van wat "crisp" en beter verstaanbaar maken.

De degelijkheid van Rode
Perfect geluid tijdens het filmen, ook onder zwaardere omstandigheden. De NTG4+  is vochtbestendig en er wordt een schokbestendige hoes meegeleverd die lucht-, vocht- en stofdicht is. Tijdens transport blijft de microfoon dus ook in perfecte conditie. De microfoon kan een stootje hebben en is geschikt voor intensief gebruik.


Wil je goed geluid bij je film? De Rode NTG-4 is het werkpaard voor de pro!


Specificaties
 • Frequentie bereik: 20 - 20.0 kHz
 • Pad (volume demping) -10dB
 • Hoog doorlaatfilter (vlak/75Hz)
 • Signaal/ruisverhouding: 78dB SPL (per IEC651)
 • Maximum SPL 135 dB - 139 dB
 • Gevoeligheid -30 (dBV/PA)
 • Impedantie 200 Ohm
 • 48v fantoom voeding
 • Gevoeligheid: -32dB re 1V/Pa (25mV @ 94db SPL) ±2dB @ 1kHz
 • Afmetingen:22x278mm
 • Gewicht: 176 gram
Specificaties
Merk Rode
Microfoon opname Mono
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR 3 Pin
Hoogte 278 mm
Breedte 22 mm
Diepte 22 mm
Gewicht 176 gram
Stroomvoorziening Accu, Phantoom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode NTG-4+ Premium richtmicrofoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice