Rode Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote
Rode Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote
35,95

Rode Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote

35,95

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote

Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote

Maak heldere geluidsopnames in een winderige omgeving met het Deadcat Windscherm voor de Rode Videomic PRO Rycote. De Deadcat is gemaakt van kunstbont en zorgt ervoor dat storende geluiden van de wind niet of nauwelijks op je opname te horen zijn. Je schuift het scherm eenvoudig op de microfoon en je kan aan de slag.


Kenmerken

  • Geschikt voor Rode VideoMic Pro met Lyre shock-mount
  • Gemaakt van nepbont
  • Minimaliseert geluiden van de wind
Specificaties
Merk Rode
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode Deadcat Windscherm voor Videomic PRO Rycote of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.