Ricoh WG-80 Orange kit met tas en drijfriem
Ricoh WG-80 Orange kit met tas en drijfriem
346,93

Ricoh WG-80 Orange kit met tas en drijfriem

346,93

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 115,64 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,72 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Ricoh WG-80 Orange kit met tas en drijfriem

Deze Ricoh WG-80 kit wordt geleverd met een Neopreen tas en een drijfriem voor om je pols.

Met functies als compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur continu gebruik op een diepte van 14 meter - vorstbestendigheid die werking garandeert bij temperaturen van -10 °C, schokbestendigheid die bestand is tegen een val van 1,6 meter, en pletbestendigheid die bestand is tegen krachten van 100 kg, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt.

Een robuuste body klaar voor het outdoor leven

De WG-80 is ontworpen voor elke denkbare buitenomgeving en maakt deze ervaring compleet met functies als de onderwatermodus voor onderwaterfotografie en een instelling voor buitenweergave die de helderheid van de monitor aanpast aan het omgevingslicht.

Haarscherpe beelden met hoge resolutie dankzij 5X optische zoom vanaf groothoek van 28mm.

Geniet van de high-definition beeldkwaliteit die wordt geboden door een camera met ongeveer 16 effectieve megapixels, een lens met 5× optische zoom vanaf een groothoek van 28 mm, en beeldverwerking met "ultra-hoge resolutie"-technologie.

Macroverlichting via de LED lichten met een helderheid die in vijf niveaus kan worden ingesteld.

Met de WG-80 kun je nu de ringverlichting met instelbare helderheid gebruiken. Door tijdens macro-opnamen de zes LED-lampjes met instelbare helderheid in te schakelen, kunt u een driedimensionaal effect creëren of het contrast met de achtergrond benadrukken, waardoor het scala aan opnamemogelijkheden wordt uitgebreid. De maximale helderheid is nu ongeveer twee keer zo helder als bij het vorige model.

Verbreed jouw creatieve horizon met Image Tone.

Pas foto's aan jouw onderwerp of jouw smaak aan met zes beeldtoonopties, waaronder de nieuwe functie Cross Process voor foto's met de unieke kleuring die wordt geassocieerd met filmontwikkelingstechnieken met kruisverwerking, Vibrant voor rijke, heldere, levendige kleuren en Slide Film voor dynamische, contrastrijke beelden zoals die worden geproduceerd door omkeerfilm.

Video's opnemen in Full HD HDMI

De camera kan uiteraard Full HD-video (16:9) opnemen met 30 fps, maar biedt ook een High Speed Movie-modus voor het opnemen van slow-motion video en een Underwater Movie-modus die geschikt is voor het opnemen van video's onder water. De modi Movie en Underwater Movie bieden Movie SR (vibratiereductie), waarmee de effecten van cameratrillingen kunnen worden verminderd. Met de functies voor videobewerking in de camera kun je video splitsen of filmstills maken van geselecteerde frames. Met de HDMI-aansluiting (type D) van de camera kun je films weergeven op tv's en andere apparaten.

OUTDOOR display instelling

De helderheid van de LCD-monitor kan eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in de omgevingslichtomstandigheden voor kijkgemak en een verbeterde opname-ervaring. De helderheid kan met maximaal twee stappen worden verhoogd om donkere delen van het scherm beter zichtbaar te maken in zonlicht, of met maximaal twee stappen worden verlaagd om schittering te verminderen voor nachtfotografie.

Kies uit 25 opnamemodi.

De camera biedt instellingen die geschikt zijn voor elk onderwerp, waaronder een automatische beeldmodus die automatisch het type onderwerp herkent en de geschikte modus kiest, een landschapsmodus voor levendige opnamen van groene bomen of blauwe lucht, een Surf- en sneeuwmodus die geschikt is voor opnamen tegen de achtergrond van helder verlichte stranden of sneeuw uit de bergen, en een sportmodus voor opnamen van snel bewegende onderwerpen.

Onderwater functie.

De onderwatermodus van de WG-80, die speciaal is ontwikkeld voor onderwaterfotografie, vermindert de blauwe kleurzweem die zo vaak voorkomt in onderwateropnamen en past het contrast effectief aan om diffuus onderwaterlicht te compenseren.

Flits uit/Flits aan.

In deze stand maakt de camera twee foto's telkens wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, één met de flitser uit en de andere met de flitser aan, zodat je zich kunt concentreren op de compositie zonder te hoeven prutsen met de bediening.

Maak verbazingwekkende macrofoto's met de verbeterde Digitale Microscoop-modus.

Met de verlichting van zes LED-lampen rond de lens ondersteunt de digitale microscoopmodus supermacrofotografie. Bij de standaard beeldgrootte van 2M biedt de WG-80 tot 6,6× zoom voor verbluffende resultaten die er bijna uitzien alsof ze met een microscoop zijn gemaakt. De WG-80 biedt nieuwe opties voor beeldformaten tot 12M die de mogelijkheden van de digitale microscoopmodus nog verder uitbreiden met foto's die op groot formaat kunnen worden afgedrukt of die tijdens de nabewerking kunnen worden bijgesneden.

De LED-lampen branden automatisch, zelfs tijdens normale macrofotografie, zodat jouw onderwerp altijd goed verlicht is. Een van de attracties van de WG-serie is dat je hiermee opnamen kunt maken van slechts 1 cm (0,03ft), zodat je veel dichter bij jouw onderwerp kunt komen dan met een spiegelreflexcamera of smartphonecamera.

Automatisch lachende gezichten vastleggen met Smile Capture!

De camera detecteert portretonderwerpen en ontspant de sluiter automatisch wanneer hij het onderwerp ziet glimlachen. De camera detecteert ook wanneer het onderwerp knippert en geeft het bericht weer, "Gesloten ogen zijn gedetecteerd"

Zelf-portret Assistent

Wanneer de camera het gezicht van een geportretteerd onderwerp detecteert, gaan de macro-LED's rond de lens branden om jouw positie in het kader aan te geven. De functie Smile Capture kan ook worden geactiveerd tijdens selfies.

Tijd comprimeren met Interval Video!

Maak time-lapse-video's van stilstaande beelden die automatisch met vooraf ingestelde intervallen worden gemaakt. Kies intervalinstellingen van 1, 5, 10, 30 of 60 minuten.

Kenmerken

 • 16 Megapixel Backside Illuminated 1/2.3" CMOS-sensor
 • 28-140mm zoomlens (35mm-equivalent)
 • Robuuste en solide bodyconstructie (waterdicht tot 14 meter, tot twee uur lang, koudebestendig tot -10°C, schokbestendig tot 1,6 m en breukbestendig tot 100 kg)
 • Macrofunctie met digitale microscoopfunctie vanaf 1 cm opnameafstand
 • Zes LED-Lampjes voor macro-opnamen en selfie-modus, met variabele lichtintensiteit
 • Digitale zoom en intelligente zoomfunctie tot een totale brandpuntsafstand van 1008mm (35mm-equivalent)
 • Meervoudige elektronische "Bewegingsreductie" om onscherpe opnamen te voorkomen
 • 25 scénemodi voor een breed scala aan opnamesituaties
 • Onderwateropnamemodus, speciaal ontworpen voor onderwaterfotografie
 • Full HD-video met 30 beelden/seconde in H.264-indeIing
 • Gezichtsdetectie voor maximaal 32 gezichten, met automatische sluiter wanneer een glimlach wordt gedetecteerd, en waarschuwing voor gesloten ogen
 • Macrostandaard (meegeleverd) om een minimale scherpstelafstand van één centimeter te behouden
 • Ontvanger voor de optionele IR-afstandsbediening aan de voor- en achterzijde van de camera
 • Outdoor-vriendelijke stijlvolle horloge-functie om de tijd op het LCD-scherm weer te geven, met een langere druk op de OK-knop wanneer de camera is uitgeschakeld
Specificaties
Merk Ricoh
Hoogte 61.5 mm
Breedte 122.5 mm
Diepte 29.5 mm
Gewicht 173 gram
Type camera Compact camera
Bestandsformaat JPG
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 16:9
Waterdicht tot diepte (meter) 14
Weersbestendig Val- en stootbestendig, Waterdicht
Type sensor 1/2.3"
Cropfactor (x) 5.6
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 16
Autofocuspunten 9
Maximale ISO 6400
Minimale ISO 125
Beelden per seconde 1.08
Langste sluitertijd (sec) 4
Kortste sluitertijd 1/4000 sec
Belichtingscompensatie van -2 tot +2 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 2.7
Aantal pixels display 230000
Type display Vast display
Flitsopties Interne flitser
Maximale brandpuntsafstand (mm) 25
Minimale brandpuntsafstand (mm) 5
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 140
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 28
Optische zoom 5
Digitale zoom 7.2
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 5.5
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.5
Minimale scherpstelafstand (cm) 1
Scherpstel opties Automatisch
Schroefdraad aanwezig Nee
Video resolutie HD, Full HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale framerate 1920x1080 30
Slowmotion video Nee
Video compressie H.264, MPEG-4 AVC
Type interne microfoon Mono
Audio opties Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 1
Aansluitingen Micro HDMI, USB Micro-B
Model Accu D-LI92
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Ricoh WG-80 Orange kit met tas en drijfriem of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice