Redged TSC-434 Travel Tripod Carbon
Redged TSC-434 Travel Tripod Carbon
599,00

Redged TSC-434 Travel Tripod Carbon

599,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,87 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged TSC-434 Travel Tripod Carbon

Maximale stabiliteit bij een zo laag mogelijk gewicht? Dan kun je niet om de TSC-434 heen! Dit topmodel in de carbon-serie biedt maximale draagkracht en stabiliteit bij een verrassend laag gewicht van slechts 1,65 kilo. Door toepassing van de Traveler constructie is het bovendien ingeklapt slechts 55 cm lang. Carbon staat bekend om z'n uitstekende trillingsdemping terwijl het ten opzichte van aluminium een forse gewichtsbesparing oplevert.

De toepassing van een hi-tech carbon compound voor de poten staat niet alleen garant voor een laag gewicht, maar leidt ook tot een extreme stabiliteit en stijfheid. Carbon pakt ook niet zo koud aan als aluminium, wat bij gebruik in de natuur een plezierig voordeel is. Dit statief is de ideale keuze voor fotografen en telescoopgebruikers die maximale stabiliteit willen combineren met een laag gewicht en en compact transportvolume.

De Traveler constructie houdt in dat de poten omhoog klappen, om de opgeschoven zuil en statief kop heen. Dat levert aanzienlijke winst in lengte op.

Automatische vergrendeling
De automatische pootvergrendelingen zijn met één duimdruk los te zetten en klikken automatisch in, waardoor het statief zeer vlot op te stellen is. De poten zijn in drie standen uitstelbaar, voor normale werkhoogte, middel-hoogte en extra laag. De vastzetringen van de drie pootsegmenten zijn met een simpele polsdraai los te maken, waardoor het statief zeer snel op te zetten is.
Met behulp van de meegeleverde ground level set kan zeer laag boven de grond worden gefotografeerd.

Monopod inclusief
Een van de poten kan worden losgedraaid en functioneert dan als een sterk en stabiel eenpootstatief. Het top-plateau bereikt een maximale hoogte van 170 cm, een normale waarde voor een eenbeenstatief.

Stabiliteit
De middenzuil is omkeerbaar, wat verschillende handige toepassingen biedt, van macro vlak boven de grond tot een reproductie-opstelling. De tassenhaak onderaan de middenzuil is bedoeld om extra gewicht te dragen als het statief extra stabiliteit nodig heeft, bijvoorbeeld bij harde wind. Door er bijvoorbeeld simpelweg een fototas met wat spullen aan te hangen stijgt de toch al hoge stabiliteit nog meer.


Specificaties

Material: Carbon Extended: 186.0 cm
Sections: 4 Monopod: 170 cm
Tube: 34 mm Box Dimensions: informatie
Weight: 1.65 Kg Diameter: informatie
Max load: 15.0 Kg
Height: informatie
Folded: 55.0 cm Ground level: 14.0 cm
Height: 160.0 cm
Specificaties
Merk Redged
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 14
Maximale hoogte (cm) 186
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 160
Ingevouwen lengte (cm) 55
Eigen gewicht statief (kg) 1.65
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Afneembare monopod, Opklapbare poten
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Statieftas inbegrepen
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg stevig, voor de grootte is het relatief licht, maar dat komt omdat het van carbon is”
Beoordeling door Aiden (geplaatst op 22-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg stevig, voor de grootte is het relatief licht, maar dat komt omdat het van carbon is. Verder is het stevig, zoals verwacht mag worden en ik vind het ideaal dat je de derde poot los kan draaien en daar een monopod van kan maken. Het is zeer praktisch.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged TSC-434 Travel Tripod Carbon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice