Redged RNB-1N Professional Ball Head B-Serie
Redged RNB-1N Professional Ball Head B-Serie
89,99

Redged RNB-1N Professional Ball Head B-Serie

89,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RNB-1N Professional Ball Head B-SerieRNB-1n Professional Ball Head B-serie

Het RNB-1n balhoofd is ideaal te combineren met lichte, compacte statieven. Ondanks de kleine afmetingen is het zeer sterk geconstrueerd, en daarom is het belastbaar tot maar liefst 8 kilo. Het B-type snelwisselsysteem maakt snel bevestigen en verwijderen van camera of objectief mogelijk en geeft bovendien een buitengewoon betrouwbare koppeling.


Het RNB-1 balhoofd laat zich door z'n tefloncoating zeer soepel en precies verstellen, terwijl het gewricht zonder speciale kracht muurvast kan worden vergrendeld. Het is prima bruikbaar voor landschap, reportage en productfotografie. Daardoor is het een universele statiefkop voor systeemcamera's en compacte reflexcamera's. Ondanks de compacte afmetingen van de kop is een kogel toegepast met een diameter van maar liefst 28 mm, waardoor het belastbaar is tot maar liefst 8 kilo.

Gebruik

Door het gebruik van teflon is smering met vet overbodig. Bij conventionele balhoofdsystemen neemt het vet vuil en zand op, wat tot extra slijtage leidt en souplesse vermindert. Het vergt ook onderhoud, terwijl het systeem van de RNB-1n onderhoudsvrij is. De vastzetknop is fijn doseerbaar, zodat u bij verstellen heel makkelijk voor wat extra frictie kunt zorgen. Met een beetje tegendruk is het namelijk veel makkelijker een bepaalde fijninstelling te realiseren. De kop is voorzien van een rotatieconstructie met gradenverdeling, die niet alleen geschikt is voor precieze compositiebepaling, maar ook voor panoramaseries te gebruiken is.

Constructie en gebruik

Door de hoge materiaalkwaliteit en toepassing van precisie-onderdelen is deze kop geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik.

B-serie snelkoppeling

Dit balhoofd is voorzien van het B-serie snelkoppelsysteem. Het is het beste, meest spelingsvrije systeem op de markt. Door de twee diagonale aandrukvlakken wordt de cameraplaat optimaal vastgezet


De RB-3939, RB-5039, RB-6039, RB-6939, & RB-15039 cameraplaten zijn als accessoire leverbaar, bijvoorbeeld voor bevestiging onder extra camera's of objectieven, of ter vervanging van een verloren exemplaar. Ze verschillen alleen in lengte en passen op elk B-serie balhoofd.

,
Specificaties
Material: Magnesium Alloy Max load: 8.0 kg
Weight: 0.32 kg Diameter: 28.0 mm
Height: 90 mm
Specificaties
Merk Redged
Maximaal draagvermogen (kg) 8
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.32
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Waterpas kop
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
1 reviews
“Dit balhoofd heb ik bij mijn Redged statief gekocht, je camera draait makkelijk alle kanten op en is goed vast te zetten”
Beoordeling door Ria Beunk (geplaatst op 15-08-2013)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Dit balhoofd heb ik bij mijn Redged statief gekocht, je camera draait makkelijk alle kanten op en is goed vast te zetten.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RNB-1N Professional Ball Head B-Serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice