Leofoto Ranger LS-284 CEX Leveling
Leofoto Ranger LS-284 CEX Leveling
498,95

Leofoto Ranger LS-284 CEX Leveling

498,95

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 166,32 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

LEOFOTO STATIEVEN 10 JAAR GARANTIE

Profiteer van 10 jaar garantie op alle statieven en monopods van Leofoto!
Klik hier voor meer informatie over deze garantieservice

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Ranger LS-284 CEX Leveling

Leofoto LS-284CEX Ranger carbon statief met leveling base

De Leofoto LS-284CEX behoort met een maximale werkhoogte 146,5 centimeter tot de middelgrote statieven uit de Ranger Serie. Uniek aan dit Ranger statief is de de leveling base, wat het statief uitermate geschikt maakt voor panoramawerk en videofilmers. De ingeklapte lengte is 52 centimeter en de 284CEX weegt zo’n 1,3 kilogram. Dit Ranger statief met leveling base heeft een draagcapaciteit van 10 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief leveling base, een draagtas, multitool en spikes. Perfect voor wie op zoek is naar een statief dat geschikt is voor video of panormafotografie!

De Leofoto Ranger Serie

De Ranger Serie van Leofoto kenmerkt zich door een ongekende veelzijdigheid. Omdat de poten in 3 hoeken verstelbaar zijn, kunnen alle Ranger statieven laag bij de grond gebruikt worden. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor macrofotografie! De Leofoto Ranger statieven zijn net als alle andere Leofoto statieven gemaakt van 10-laags carbon. Dit maakt de statieven licht in gewicht en extreem stevig en duurzaam. Zó stevig en duurzaam, dat er maar liefst 10 jaar garantie op zit!

Het Ranger LS-284CEX statief met leveling base

Het 284CEX statief uit de Leofoto Ranger Serie is dankzij de leveling base in het bijzonder geschikt voor video en panoramawerk. De basis driepoot heeft een statiefplaat van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium met een leveling base die is voorzien van een 3/8-inch statiefschroef. Daarop kun je direct een statiefkop monteren (of eerst een middenzuil, maar in verband met de stabiliteit is dat niet aan te raden). De kogel van de leveling base heeft de mogelijkheid om naar alle kanten 15 graden te kantelen, waardoor je de statiefkop exact horizontaal kunt plaatsen zonder de statiefpoten in lengte te hoeven aanpassen. Je bedient de leveling base met de robuuste draaiknop onderaan de statiefplaat.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 8.5
Maximale hoogte (cm) 146.5
Ingevouwen lengte (cm) 52
Eigen gewicht statief (kg) 1.3
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefkop aanwezig Nee
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Ranger LS-284 CEX Leveling of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice