Profoto ProFresnel Spot
Profoto ProFresnel Spot
2.249,00

Profoto ProFresnel Spot

2.249,00

Binnenkort beschikbaar

Of 749,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 74,60 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto ProFresnel Spot

Profoto ProFresnel Spot - Bijzondere lichtvormer

De ProFresnel Spotlight van Profoto is een bijzondere lichtvormer voor Profoto lampkoppen. Door toepassing van een grote frontlens met fresnelringen en een diameter van 30 centimeter krijg je een fantastisch lichteffect dat nog het meest doet denken aan het licht dat al vele decennia in theaters en films wordt gebruikt.

Klassiek effect

Je monteert de ProFresnel Spotlight op een Profoto lampkop. De fresnellens geeft een sterk gericht licht dat veel als verlichting bij professionele filmopnamen en theatervoorstellingen werd en wordt gebruikt. Hiermee bereik je een aantrekkelijk klassiek effect, zelfs als een film schiet met een moderne digitale camera. Voor een extreem gerichte verlichting op een korte of een langere afstand is deze ProFresnel Spotlight ideaal.

Veelzijdig

Je kunt het formaat van de lichtbundel vergroten of verkleinen en zo aan het onderwerp aanpassen door het naar voren of achteren bewegen van de lens. Door gebruik van optionele barndoors oftewel zijkleppen kun je strooilicht geheel uitschakelen. De ProFresnel past onder meer op de Acute, de ABS, de AB, de PAB, de Twin Lampheads, de Pro Heads en de lampen in de ComPact-serie.

Geschiedenis

Profoto is een vooraanstaande fabrikant van flitsapparatuur voor professionals en professioneel werkende vrijetijdsfotografen. Profoto werd in 1968 in Stockholm, Zweden opgericht door fotograaf en ingenieur Eckhard Heine en fotohandelaar Conny Dufgran. Toen Eckard een flitser bij Conny kocht die niet werkte, ontwierp hij een nieuw type flitser. Het duo stond op de eerstvolgende Photokina met de eerste flits, de Pro-1 die uitstekend werd ontvangen. Profoto noemt zich tegenwoordig de Light Shaping Company en ze staat bekend als een innovatieve ontwerper van hoogwaardige producten

Specificaties
Merk Profoto
Soort studio accessoire Fresnel spot
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto ProFresnel Spot of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice