Profoto Clic Gel Rose Pink
Profoto Clic Gel Rose Pink
48,99

Profoto Clic Gel Rose Pink

48,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto Clic Gel Rose Pink

Profoto Clic Gel Rose Pink

De Profoto Clic Gels voegen prachtige kleuren toe aan je foto's. Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender en Blue zijn ontworpen voor speelse en creatieve kleureffecten. Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB en Half Plus Green zijn hoofdzakelijk ontworpen om het gecreëerde licht in balans te brengen met het omgevingslicht, zoals het gouden uur, blauwe uur of fluorescent licht.

De Gels zijn snel op en af te klikken met het magnetische montagepunt van de flitser. De gels zijn stapelbaar, dus je kunt twee kleuren combineren tot een derde kleur en je kunt ze ook stapelen met andere compatibele lichtvormers, waardoor je grenzeloze creatieve mogelijkheden ontdekt.

Functies

  • Eenvoudig vast te klikken op magnetisch montagepunt
  • Stapelbaar met compatibele lichtvormers

Lichtvorming is het geheim van fantastische foto's, en de magnetische lichtvormers bieden een groot aantal creatieve mogelijkheden voor de Profoto C1 Plus, A1X en A1. Elke lichtvormer heeft zijn eigen specifieke effect op het licht.

Specificaties
Merk Profoto
Reportageflitser accessoire Filters
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto Clic Gel Rose Pink of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice