Photosolutions PEC 12 filmcleaner - 59ml
Photosolutions PEC 12 filmcleaner - 59ml
20,99

Photosolutions PEC 12 filmcleaner - 59ml

20,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Photosolutions PEC 12 filmcleaner - 59ml

PEC 12 filmcleaner - 59ml

Met PEC-12 filmcleaner spray verwijder je volkomen veilig vlekken van kleuren- en zwartwitfilms, dia's of fotopapier. PEC-12 filmcleaner spray is namelijk niet op water gebaseerd en wordt daarom ook niet door de emulsie opgenomen. Daardoor wordt de emulsie niet zacht en kun je deze dus niet beschadigen bij het reinigen. PEC-12 schoonmaakmiddel verwijdert veilig alle mogelijke niet-water gebaseerde vlekken, zoals bijvoorbeeld schimmel, vingerafdrukken en inkt. Het is leverbaar in een flacon van 59ml en in een grote navulverpakking van 946ml.

PEC 12 laat geen resten achter

PEC-12 bevat geen water en droogt onmiddellijk op zonder de emulsie aan te tasten. Daarbij laat PEC-12 geen residu achter en is het Ph-neutraal. PEC-12 is wel licht ontvlambaar, dus je mag het niet meenemen in het vliegtuig en je moet het altijd gebruiken in een goed geventileerde omgeving. Bovendien is het hygroscopisch, wat betekent dat het vocht aantrekt. Sluit de flacon met PEC-12 dus altijd goed af en bewaar het in een droge omgeving. Merk je dat een reinigingsbeurt met PEC-12 toch de emulsie aantast, stop dan direct het gebruik. Gooi het restant op een milieuvriendelijke manier weg.

Speciaal ontwikkelde reinigingsspray

PEC-12 filmcleaner spray is in 1983 speciaal ontwikkeld voor het reinigen van zwartwitfilms, kleurenfilms, dia's en fotopapier. Het is het ideale reinigingsmiddel om je archief schoon te maken en wordt om die reden ook gebruikt in musea, fotolabs en gespecialiseerde fotoarchieven. Spuit een beetje PEC-12 filmcleaner spray op een Pec Pad en poets je archief schoon. gebruik daarbij geen druk om krassen te voorkomen, de vloeistof is zelf krachtig genoeg om de vlek op te lossen. Dankzij de speciale formule verwijdert PEC-12 vet, potlood, lijmresten, vingerafdrukken, balpen, schimmels, rook- en roetschade en de meeste permanente inktsoorten, zoals viltstiftinkt.

Specificaties
Merk Photosolutions
Soort reinigings accessoire Vloeistof
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Photosolutions PEC 12 filmcleaner - 59ml of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice