PGYTech Three-Arm Suction Mount
PGYTech Three-Arm Suction Mount

Normale prijs: 99,95

Special Price 79,95

PGYTech Three-Arm Suction Mount

Normale prijs: 99,95

Special Price 79,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving PGYTech Three-Arm Suction Mount

Deze PGYTECH Suction Cup Mount met drie zuignappen kun je gebruiken om een action camera, smartphone, DSLR of systeemcamera stevig op een schoon en glad oppervlak te bevestigen. Dit kan zowel aan de zijkant van de auto zijn, als op een winkelruit of spiegel. Door de drie zuignappen zit deze mount zeer goed vast op het oppervlak en kan hij tot 1,5 kilo dragen.

Sterker dan een normale Suction Cup

De drie zuignappen zijn elk, los van elkaar, 45° verstelbaar zodat elke zuignap ook op een licht gebogen ondergrond de meeste houvast biedt. De zuignappen kun je tijdens transport ietwat inklappen om hem compacter te maken. Het middelste gedeelte, de magic arm van duurzaam aluminium en kunststof, kun je kantelen en 360° draaien om zo elk mogelijke camerahoek te realiseren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de action camera aan de zijkant van de auto zo positioneren dat hij vastgelegd wat jij ziet onderweg.

Op de 3-pins aansluiting past elke gangbare action camera, zoals GoPro Camera's, Insta360 One R, DJI Osmo Pocket/Pocket 2 en de Osmo Action. De bevestiging maakt gebruik van PGYTECH's quick release pin om de actiecamera gemakkelijk los te maken en te bevestigen. De 3-pins aansluiting is te verwisselen met een balhoofd met een ¼-inch schroefdraad voor action camera’s zoals de Insta360 X2 of een reguliere camera tot 1,5 kilo.

In de doos

  • 1x PGYTECH Three Arm Suction Mount
  • 1x balhoofd met 1/4" schroefdraad
  • 1x Universele Action camera balhoofd
  • 1x Drawstring pocket
  • 4x Anti-displacement pad
  • 2x Quick release pin, 1x Handleiding
Specificaties
Merk PGYTech
Soort Mount
Type mount Zuignap mounts
Lengte 226 mm
Breedte 207 mm
Hoogte 176 mm
Gewicht 370 gram
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over PGYTech Three-Arm Suction Mount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice