PGYTech T2 Tripod
PGYTech T2 Tripod
39,95
39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving PGYTech T2 Tripod

Het PGYTECH T2 statief heeft een constructie van aluminiumlegering en siliconenrubber. Dit zorgt voor een lichtgewicht maar stevige ondersteuning die comfortabel in de hand ligt bij gebruik als handvat. Het beschikt over een 1/4"-20 schroefdraadbevestiging voor bevestiging aan een gimbal rechtstreeks aan een camera. De poten openen tot 45 of 75° posities met een draai aan de bovenste ring. Hiermee kun je de hoogte van het statief instellen om de stabiliteit van jouw rustende gimbal te evenaren, of voor opnamen van verschillende hoogte wanneer deze op een vlakke ondergrond worden geplaatst.

Het statief heeft een draagvermogen van 5 kg. De handvatpoten vouwen samen, met rubberen stoppers aan de binnenkant om metaal-op-metaal contact te voorkomen, en siliconenrubber pads langs de buitenkant van de poten voor jouw comfort bij het vasthouden of dragen van het handvat. Door de draaiknop met de klok mee of tegen de klok in te draaien, worden de poten tussen 45 of 75° standen gezet.

Specificaties
Merk PGYTech
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 3.7
Maximale hoogte (cm) 10
Ingevouwen lengte (cm) 15
Eigen gewicht statief (kg) 0.185
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 1
Statiefkop aanwezig Ja
Statiefaansluiting 1/4"
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over PGYTech T2 Tripod of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice