Pentax VM 6x21 WP Complete Kit
Pentax VM 6x21 WP Complete Kit
251,00

Pentax VM 6x21 WP Complete Kit

251,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 83,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 5,58 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pentax VM 6x21 WP Complete Kit

De Pentax VM 6x21 is een compacte monoculair die ontworpen is voor outdoor-liefhebbers, reizigers en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een draagbare en kwalitatieve optiek. Met zijn indrukwekkende 6x vergroting en 21mm objectiefdiameter biedt deze kijker een uitstekende balans tussen draagbaarheid en prestaties. De body heeft een anti-slip, met rubber beklede buitenkant om een stevige grip met beide handen te garanderen.

Een van de opvallende kenmerken van de Pentax VM 6x21 is het compacte en lichtgewicht ontwerp. Met een gewicht van slechts 195 gram past hij moeiteloos in je zak of rugzak, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is tijdens je avonturen. Dit maakt hem ideaal voor wandelingen, vogelspotten, sportevenementen of zelfs voor dagelijks gebruik.

Ondanks zijn kleine formaat levert de Pentax VM 6x21 indrukwekkende optische prestaties. Het 6x vergrotingsvermogen zorgt voor een duidelijke en gedetailleerde weergave van het onderwerp, terwijl het 21mm objectief heldere beelden met een goede lichttransmissie biedt. De lenzen zijn voorzien van meerlaagse coating, waardoor reflecties en schitteringen worden verminderd en de kleurweergave wordt verbeterd.

De monoculair is ook uitgerust met een centrale scherpstelknop, waarmee je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp. Daarnaast is er een dioptrie-instelling beschikbaar, zodat je de verrekijker kunt aanpassen aan je persoonlijke gezichtsvermogen. Dit is vooral handig voor mensen die een bril dragen.

De behuizing van de Pentax VM 6x21 is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, wat zorgt voor een goede bescherming tegen stoten en schokken. Hij is ook waterbestendig, waardoor je hem kunt gebruiken in verschillende weersomstandigheden zonder je zorgen te maken over waterschade. De rubberen bekleding op de behuizing zorgt voor een stevige grip, zelfs in vochtige omstandigheden.

Wat betreft de kijkervaring biedt de Pentax VM 6x21 een comfortabel gezichtsveld met een gezichtsveld van 7 graden en een oogafstand van 15mm. Dit maakt het gemakkelijk om het overzicht te behouden, zelfs tijdens snelle actie of het volgen van bewegende onderwerpen.

Pentax V-SA1 Smartphone Adapter voor 6x21 VM WP Monoculair

Een speciaal accessoire voor hun 6x21 VM WP monoculaire, de Pentax V-SA1 Smartphone Adapter stelt je in staat om foto's en video's vast te leggen via het oculair voor later gebruik of delen. Je kan deze adapter gebruiken voor uitvergrote landschapsfoto's of video's van vogels bij voederplaatsen, of deze gebruiken in combinatie met de optionele macrostandaard voor microscopiewerk.

In tegenstelling tot conventionele digiscoping-adapters die op het oculair worden geklemd en onder bepaalde hoeken last hebben van instabiliteit, heeft deze adapter een beugel die wordt aangesloten op de 1/4"-20 statiefaansluiting van de monoculair die jouw telefoon stevig en veilig op zijn plaats houdt. Met een simpele klem plaats je de camera van uw telefoon in het midden van het oculair voor maximale effectiviteit.

Pentax V-MS1 Macro Stand voor 6x21 VM WP Monoculair

Een speciaal accessoire voor hun 6x21 VM WP monoculaire, de Pentax V-MS1 Macro Stand wordt voor het objectief geïnstalleerd en verandert het in een bruikbare 18x veldmicroscoop. Gemaakt van doorzichtig plastic, ondersteunt het de monoculaire en houdt het op de juiste afstand voor een scherpe focus op jouw onderwerp. Omdat het helder is, laat het omgevingslicht van alle kanten binnen, maar als je niet genoeg hebt of als er schaduwen zijn, kun je de geïntegreerde LED inschakelen voor volledige en volledige verlichting.

Specificaties
Merk Pentax
Soort Monoculair
Lengte 101 mm
Hoogte 68 mm
Breedte 39 mm
Gewicht 150 gram
Prismatype Porro
Kijkeropties Geschikt voor brildragers
Vergroting min (x) 6
Vergroting max (x) 6
Lensdiameter (mm) 21
Uittredepupil (mm) 3.5
Schemergetal 126
Eyerelief (mm) 17.8
Kortste Scherpstelafstand (meter) 0.7
Gezichtsveld op 1000 meter 105
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pentax VM 6x21 WP Complete Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice