Pentax Jupiter 8x40
Pentax Jupiter 8x40
89,95

Pentax Jupiter 8x40

89,95

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pentax Jupiter 8x40

De Pentax Jupiter 8x40 comfortabel kijkende porro-prisma verrekijker met grote lens opening, voor een scherpe, heldere waarneming van een breed scala aan toepassingen, met een keuze uit vier budget vriendelijke modellen. Met de integratie van lenzen met grote opening voor een betere lichtopname, is de nieuwe serie ontwikkeld om een helder, scherp gezichtsveld te bieden voor ontspannen, comfortabel kijken naar een breed scala van toepassingen, zelfs voor beginnende gebruikers van verrekijkers.

De Jupiter-serie is voorzien van een multi-coating op de voorste lens. Hierdoor ontstaat de briljante en driedimensionale beeldweergave. Een frontlens diameter van 40 mm met een vergrotingsfactor van 8x zorgt voor een helder beeld. De met rubber beklede body van deze zeer veelzijdige verrekijker biedt een veilige grip terwijl de focus ligt op het observeren van de natuur, dieren, vogels of sterren.

Met de ingebouwde schroefdraad kan de verrekijker ook op een statief worden gemonteerd voor langere observaties. De Pentax Jupiter 8x40 wordt compleet geleverd met draagriem en etui.

Specificaties
Merk Pentax
Soort Binoculair
Lengte 132 mm
Hoogte 188 mm
Breedte 58 mm
Gewicht 735 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Ingebouwd kompas, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 40
Uittredepupil (mm) 5
Schemergetal 17.89
Eyerelief (mm) 13
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6
Gezichtsveld op 1000 meter 143
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Vogelobservatie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pentax Jupiter 8x40 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice