Peli 1607 Air Black Divider
Peli 1607 Air Black Divider
729,00

Peli 1607 Air Black Divider

729,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 243,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 16,22 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli 1607 Air Black Divider

De Peli 1607 Air Black Divider is een ultralichte en onverwoestbare camera koffer voor het vocht-, stof- en schokbestendig vervoeren van kostbare producten zoals foto- en videoapparatuur. De Peli 1607 Air is de grootste Peli Air koffer, met buitenmaten van 61.3 x 47.8 x 33.7 cm en binnenmaten van 53.5 x 40.2 x 29.5 cm. De Peli 1607 Air Black Divider weegt 8.1 kilo en is uitgerust met 2 wieltjes om hem gemakkelijker te kunnen verplaatsen.

 • Gevormd uit Peli's geavanceerde lichtgewicht HPX-hars, een gepatenteerde formule die afweert zonder breuken
 • Structuurelementen van honingraat die werkelijk sterker zijn dan stevige polymeer materialen
 • Superstijf ontworpen “full-box”-secties om holle delen te creëren
 • Beproefde uiterst stevige tweestapsluitingen
 • Automatische aftapklep balanceert de luchtdruk
 • Waterdichte O-ringafdichting
 • Nieuwe stijl dekselvorm met “conische ronding"
 • Schok- en stofbestendig
 • Roestvrijstalen sluitingsbeschermers
 • Rubber gevormde handvatten
 • Nieuwe verwijderbare polycarbonaat kaarthouder met voor- of achterplaatsing

Lichtste camera koffer ter wereld

Door gebruik van het zelf ontwikkelde, extreem licht en sterk HPX² kunsthars en structuurelementen met een honingraat patroon is de Peli 1607 Air Black Divider maar liefst 35% lichter dan een vergelijkbare koffer zoals de Peli 1550. Ondanks dit ongelofelijk lage gewicht biedt de Peli 1607 Air Black Divider door toepassing van onder meer een waterdichte O-ring en beproefde tweestaps sluitingen een extreme bescherming tegen schokken, water en stof. Hierdoor wordt bijvoorbeeld kwetsbare en kostbare foto- en videoapparatuur optimaal beschermd tijdens ruw transport, extreem slecht weer en calamiteiten. Peli koffers zijn bijvoorbeeld ontworpen om een val van 1,8m op een betonnen ondergrond te overleven.

Waterdichte camera koffer

De Peli 1607 Air Black Divider is door gebruik van een effectieve O-ring waterdicht. De 1607 Air Black Divider is ook bestand tegen zeewater en hij blijft zelfs drijven tot een totaalgewicht van maar liefst 80,7 kilo. Door toepassing van een geavanceerd automatisch drukventiel heeft de Peli 1607 Air Black Divider geen probleem met verschillen in luchtdruk. Vocht en stof worden effectief buitengesloten maar de lucht kan vrij circuleren. Hierdoor is er geen kans op een vacuüm lock zodat de 1607 altijd – ook na een vliegreis waarbij behoorlijke drukverschillen ontstaan – gemakkelijk geopend kan worden.

Mag deze camera koffer mee als handbagage in het vliegtuig?

Belangrijk om te weten is dat je per persoon 1 stuks handbagage mag meenemen in het vliegtuig. Een handtas, laptoptas of camera koffer gelden ook als 1 stuk handbagage. Het maximale gewicht, heel belangrijk bij fotoapparatuur, verschilt per luchtvaartmaatschappij! Het varieert tussen de 5 en de 12 kilo. Voor de afmetingen van handbagage zijn door de IATA (branchevereniging luchtvaart) regels opgesteld. Als je lengte, breedte en diepte van de handbagage optelt, moet deze maximum 115cm zijn. Wil je echt exact weten wat wel en wat niet mag dan adviseren wij om voordat je weggaat contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Mocht het dan toch zijn dat de koffer te zwaar of te groot is dan kan je hem met een gerust hart onder in het vliegtuigruim laten zetten.


Comfortabel, makkelijk te dragen.

De Peli 1607 Air Black Divider heeft een extreem laag gewicht en een neerklapbaar handvat met comfortabele rubberbekleding waardoor de koffer gemakkelijk mee te dragen is. Het deksel heeft een conische afronding langs de randen waardoor er minder kans op stoten is. Je kunt de afneembare adreslabelhouder van polycarbonaat op de voorkant of de zijkant bevestigen. Door het handige divider systeem kun je het interieur van de Peli 1607 Air Black Divider snel en eenvoudig aanpassen. Je verplaatst de met vilt beklede schotjes met klittenband tot de indeling naar jouw wens is. Bovendien is alles makkelijk terug te vinden vanwege de gele kleur. De apparatuur zit hierdoor stevig op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd maximale bescherming. Je kunt de indeling op elk moment snel wijzigen.

if you break it, we replace it

Onvoorwaardelijke Levenslange garantie

De beschermende camera koffer werd veertig jaar geleden door Peli uitgevonden en sindsdien is Peli een actieve innovator en tevens marktleider. Peli koffers worden wereldwijd gebruikt voor het veilig vervoeren van kostbare zaken zoals foto- en videoapparatuur. In de loop der jaren hebben Peli koffers hun kwaliteit ruimschoots bewezen. Bijvoorbeeld tijdens het dagelijkse werk van professionele fotografen en cineasten, maar ook tijdens reportages in gevaarlijke gebieden waar een goede bescherming van opnameapparatuur onontbeerlijk is. Peli is zo overtuigd van de kwaliteit van de Peli koffers dat de fabrikant een onvoorwaardelijke levenslange garantie biedt.

Peli: If you break it, we replace it!

Sinds de oprichting in 1976 heeft Pelican Products Inc. de reputatie weten te bemachtigen van de leverancier met de meest robuuste cases ter wereld. Deze belofte staat vandaag de dag nog steeds. Het bedrijf Peli is opgericht met als doel de Europese markt te voorzien van hun producten en de bijbehorende klantenservice vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Tegenwoordig zijn er de Peli servicemedewerkers werkzaam in elk EU-land en in verschillende landen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'!

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera koffer
Weersbestendig Val- en stootbestendig, Waterdicht
Binnenmaat lengte (cm) 53.5
Binnenmaat breedte (cm) 40.2
Binnenmaat hoogte (cm) 29.5
Lengte 61.3 cm
Breedte 47.8 cm
Hoogte 33.7 cm
Gewicht 8165 gram
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Wieltjes mogelijk Ja (inbegrepen)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli 1607 Air Black Divider of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice