Peli™ 1605 (Protector) Case Air - Foam
Peli™ 1605 (Protector) Case Air - Foam
389,00

Peli™ 1605 (Protector) Case Air - Foam

389,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 129,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli™ 1605 (Protector) Case Air - Foam

Peli 1605 Air Case - Foam

De Peli 1605 Air Case is een grote, maar lichte camera case die bestand is tegen alle elementen en omstandigheden. Dankzij het gepatenteerde HPX² polymeer materiaal kan deze koffer moeiteloos een zware klap hebben. Daarbij is de koffer waterdicht, stofbestendig en bestand tegen luchtdruk- en temperatuursverschillen. Hierdoor is deze case ideaal als je met kostbare camera reist met het vliegtuig, naar een uitdagende bestemming gaat zoals een woestijn, tropisch regenwoud, of als je de zee opgaat. Wat er ook met de koffer gebeurt, de inhoud is veilig. De 1605 is een van de grotere koffers in de Peli Air Case serie en heeft een formaat van 73.3 x 42.6 x 23.2 cm. Zo is er veel ruimte voor je camera-apparatuur. Toch weegt deze koffer slechts 4,2 kilo, wat zo'n 33% lichter is dan vergelijkbare camera cases. Bij de Peli Air 1605 Foam wordt Peli Pick 'n Pluck schuim meegeleverd. Dit schuim is voorgesneden in blokken en waarop je de uitrusting kan af tekenen. Daarna verwijder je eenvoudig met een mesje het overtollige schuim, waardoor je apparatuur perfect in het schuim vast. Zo blijft je camera goed zitten.

Onverwoestbare case

Peli gebruikt geavanceerd HPX² polymeer materiaal dat in staat is om zware impact te doorstaan zonder te breken. De structuurelementen hebben een honingraatpatroon en dat zorgt ervoor dat de constructie niet alleen ijzersterk is, maar ook zeer licht. Valt de koffer van een grote hoogte? Of komt de koffer in de verdrukking? Met de Peli 1605 Air Case blijft je foto- en videoapparatuur optimaal beschermd tijdens ruw transport, slecht weer, vallen en stoten. Zelfs wanneer de koffer in het water valt is er nog geen man overboord. De sluitingen zijn voorzien van O-ringen die water buitenhouden. Daarbij blijft de koffer drijven met een totaal gewicht van 51,2 kilo. Mocht de koffer zwaarder zijn, of door omstandigheden toch kopje onder gaan, dan is je apparatuur een half uur lang veilig. Een ander geavanceerd onderdeel van deze koffer is het ingenieuze automatische drukventiel. Door dit ventiel kan lucht vrij circuleren, waardoor er geen onderdruk, oftewel een vacuümlock kan ontstaan. Dit gebeurt nog wel eens tijdens druk- en temperatuursverschillen tijdens een vliegreis, en hierdoor kunnen koffers dicht gezogen worden. Dankzij dit systeem is de koffer altijd makkelijk te openen. De Air Case is voorzien van tweestaps sluitingen die ervoor zorgen dat je koffer zich nooit onbedoeld opent. De handgreep is voorzien van comfortabel rubber en het deksel heeft een conische afronding, waardoor je niet zo snel aan de koffer stoot.Kenmerken

  • Materiaal: HPX² polymeer
  • Inclusief automatische aftapklep
  • Waterdicht
  • Met visitekaarthouder
  • Kleur: Zwart
  • Buitenmaat: 73.3 x 42.6 x 23.2 cm
  • Binnenmaat: 66 x 35.6 x 21.3 cm
  • Gewicht: 4,2 kg
  • Drijfvermogen: 51.2 kg

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of filialen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera koffer
Binnenmaat lengte (cm) 66
Binnenmaat breedte (cm) 35.6
Binnenmaat hoogte (cm) 21.3
Lengte 73,3 cm
Breedte 42,6 cm
Hoogte 23,2 cm
Gewicht 5300 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Plukschuim
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Stevig maar toch licht”
Beoordeling door Martijn (geplaatst op 16-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Stevig maar toch licht. Ik wist al dat Peli Cases altijd heel goed zijn, maar het gewicht was er ook wel naar. Maar met de air case moet ik zeggen dat het erg fijn is om mee te nemen.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli™ 1605 (Protector) Case Air - Foam of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice