Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4.0
Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4.0
1.499,00

Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4.0

  €400 korting i.c.m. een Lumix S5 II of S5 II X
1.499,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 499,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 33,35 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

€400
KORTING
Extra korting op objectieven

Ontvang €400 extra korting wanneer je dit Panasonic Lumix S objectief koopt in combinatie met een Panasonic Lumix S5 II of S5 II x. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je de camera én een of meer objectieven in je winkelmandje hebt geplaatst. Deze actie loopt tot en met 19 maart 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4.0

Hoogwaardige groothoekzoom

De Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4 is een voor full-frame camera's met L-vatting ontworpen groothoekzoom met een bescheiden gewicht en formaat. Toch is de beeldkwaliteit van professioneel niveau. Enkele andere eigenschappen zijn onder meer de degelijke en weerbestendige afwerking, de snelle autofocus en de mooie bokeh.

Perfecte scherpte

Panasonic past een optisch ontwerp toe met 12 elementen waaronder 3 asferische lenzen, een ED (Extra Low Dispersion) lens en een UHR (Ultra High Refractive Index) lens. Het resultaat is een hoogwaardige beeldkwaliteit met een perfecte scherpte over het hele beeldveld en een effectieve onderdrukking van beeldfouten zoals lichtafval, vertekening en chromatische aberratie.

Bokeh en scherpstelling

Door het optisch ontwerp en het diafragma met 9 afgeronde lamellen is de bokeh heel natuurlijk bij gebruik van de grotere lensopeningen. De lens is zo ontworpen dat focus breathing (het veranderen van de beeldhoek als de afstand wijzigt) bij het maken van filmopnamen bestreden wordt. Door het scherpstelsysteem met een lineaire motor met dubbele magneet wordt de afstand ultrasnel, precies en nagenoeg geruisloos ingesteld. Door toepassing van een slim (ont)koppelingsmechanisme kun je op elk moment overschakelen van AF naar MF.

Degelijk en weerbestendig

De lens beschikt over een ultradegelijke behuizing die effectief is afgedicht tegen zand, stof, spat- en regenwater. De 16-35mm f/4 is ook niet bang voor kou, het ontwerp is bestand tegen lage temperaturen tot -10 graden Celsius. De filtermaat bedraagt 77mm.

Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Diameter/doorsnede 85 mm
Lengte `100 mm
Gewicht 500 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 16
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 12
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.23
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 25
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Lumix S Pro 16-35mm f/4.0 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice