Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.
Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.
999,00

Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.

999,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 333,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 22,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.

De Panasonic Lumix S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. produceert een uitstekende beeldkwaliteit van hoek tot hoek, met bijzonder indrukwekkende foto's en video’s als resultaat. Bovendien beschikt de lens over een zeer snelle, uiterst nauwkeurige AF en Dual I.S., zodat hij in uiteenlopende situaties kan worden gebruikt. Door toepassing van geavanceerde optische technologie weet de optimaal uitgelijnde lenseenheid met 17 lenzen in 11 groepen, waaronder een UED (Ultra Extra-low Dispersion) lens, twee ED (Extra-low Dispersion) lenzen en een UHR (Ultra-High Refractive Index) lens, zowel axiale chromatische aberratie in de telestand als chromatische aberratie door vergroting in de groothoekstand effectief te onderdrukken. Vooral de UHR-lens zorgt voor een uniforme beeldkwaliteit van het midden tot de randen van het beeld én draagt bij aan het zo compact mogelijk houden van de lenseenheid.

Met een uitstekende minimale scherpstelafstand van 0,54 m realiseert de Lumix S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. een maximale vergroting van 0,5x (bij 300 mm) waardoor er macrofoto's en -video’s kunnen worden gemaakt tot 50% van ware grootte. Het ronde diafragma dat wordt gevormd door 11 bladen produceert een prachtig rond bokeh-effect over het hele zoombereik.Door de combinatie van de O.I.S. (optische beeldstabilisator) in de lens en de Body I.S. in de camera's uit de Lumix S-serie, compenseert het Dual I.S. (beeldstabilisator) systeem trillingsonscherpte, waardooreen langere sluitertijd van 5,5 stops kan worden.

De zeer snelle sensordrive met een maximale snelheid van 480 fps maakt een zeer nauwkeurige AF mogelijk. De Panasonic Lumix S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. compact en licht en dus gemakkelijk mee te nemen. Het robuuste stof-en spatwaterbestendige ontwerp is bestand tegen zware omstandigheden, zelfs tegen temperaturen tot 10 graden onder nul. Een fluor coating op het voorste element stoot water en olie af. De filterdiameter is 77 mm. Alle lenzen in de Lumix S-serie zijn zeer geschikt voor het maken van video's omdat ze beschikken over een mechanisme dat focus breathing minimaliseert. Focus breathing is een probleem dat zich voordoet bij verwisselbare lenzen die alleen zijn ontworpen voor het maken van foto's. Bovendien wordt focus shift onderdrukt tijdens het zoomen. Het onderwerp is hierdoor altijd scherp in beeld, wat resulteert in video-opnamen van professionele kwaliteit.

Kenmerken van de Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.

 • Veelzijdige telezoomlens
 • Snelle en nauwkeurige autofocus
 • Dual I.S. beeldstabilisatie
 • Optische constructie met 17 lenselementen in 11 groepen
 • UED lens, twee ED lenzen en UHR lens
 • Minimale scherpstelafstand van 0,54m
 • Geschikt voor video-opnames
 • Bestand tegen stof, spatwater en temperaturen tot -10

Inhoud van de verpakking

 • Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S.
 • Zonnekap
 • Lensdoppen
Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 84 mm
Lengte 148 mm
Gewicht 790 gram
Type lens Tele
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 70
Maximale brandpuntsafstand (mm) 300
Lenselementen 17
Lensgroepen 11
Diafragmabladen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 5.6
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.5
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 54
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S. of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice